İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Online Kartvizit Sistemi

CyberTurk

0
İyinet Üyesi
Katılım
13 Mayıs 2005
Mesajlar
2,232
Reaction score
3
Konum
istanbul
Merhaba,

Online olarak kartvizit tasarımı yapabilceğimiz ya da yapılmış tasarımı yükleyeceğimiz ve yine online olarak ödeme yapıp kargo ile teslim hizmeti verebilen web sitesi var mıdır?

Bir sürü web sitesi buluyorum ama hepsi msn ile abuk subuk yöntemlerle ödeme ve sipariş alıyor, hiç profesyonel site bulamadım henüz.
 

tasarland

0
İyinet Üyesi
Katılım
28 Nisan 2009
Mesajlar
0
Reaction score
0
kartvizit.jpg


Kısa süre önce yayın hayatına başlayan www.kartvizit.com.tr adlı internet sitesi tüm kartvizit tasarım ihtiyaçlarının tek bir platformda hızlı ve çok uygun fiyatlarla gidermeyi amaçlıyor.

Türkiye’nin kartvizit sektöründeki hazır kartvizit tasarım ve baskı e-ticaret sitesi olma özelliğini taşıyan platformda, kartvizit tasarımında kullanılabilecek özelleştirilebilir yüksek kaliteli hazır şablonlar satışa sunuluyor. Üyelik sistemiyle hizmet veren www.kartvizit.com.tr de kartvizit tasarımlarının binlerce çeşidi hazır halde bulunuyor ve seçeceğiniz tasarımı kolayca bastırmanıza imkan sağlıyor.

Beğenilen ürünler www.kartvizit.com.tr Müşteri Merkezi tarafından müşterinin isteklerine göre özelleştirilerek baskı ortamında sorunsuz şekilde kullanıma sunuluyor. Kullanıcıların soru ve sorunları da ‘Canlı Destek Hattı’ nda online olarak cevaplandırılıyor.
 

axl

0
İyinet Üyesi
Katılım
4 Şubat 2008
Mesajlar
706
Reaction score
17
online tasarım hizmeti asla bir grafikerin vereceği tasarım hizmeti gibi olmaz

online tasarım hizmetini yazılım sağlarsa yüklenen grafikler ve fontlarla sınırlısınız bu yüzden asıl abuk subuk olan bu tip yazılımla hazırlanan tasarımlardır.

abuk sbuk dediğiniz firmalar boşuna msn operatörü kullanmıyorlar
asıl profesyonel olan firmalar tasarımları operatörlerin yaptığı firmalardır

www.alokartvizit.com var girin bakın

www.vistaprint.com yabancı

bu iki sitede de online tasarım hizmeti veren yazılımlar mevcut :D
 

DeaGLeX

0
İyinet Üyesi
Katılım
9 Kasım 2012
Mesajlar
4
Reaction score
0
www..matbaaloji.com da kendin tasarla bölümünde kartvizit ve magnet tasarımı yapmak mümkün.Bugune kadar gordugum online tasarım siteleri içerisinde en mükemmeli.Yalnız çalıştırabilmek için microsfot silverlight gerekiyor.

- - - -Güncellendi - - - - - -

www.matbaaloji.com hakkında görüş ve yorumlarınızı bekliyorum.benim çok hoşuma gitti.kartvizit fiyatlarıda çok uygun
 

Nemiroff

0
İyinet Üyesi
Katılım
18 Eylül 2007
Mesajlar
587
Reaction score
0
kafamda çok güzel kartvizit modelleri varda nasil olcauk bilmiyorum :) yapamam ben buralarda
 

jokers1903

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
11 Aralık 2015
Mesajlar
23
Reaction score
2
Konum
İstanbul
https://www.kartvizitmarketim.com Online tasarım bölümü mevcuttur. Kartvizit tasarımlarınızı yapıp sipariş verebilirsiniz. Ancak sitenin profesyonel tasarımcılarıda mevcut. Ücretsiz tasarım desteği alıp kartvizitlerinizi ücretsiz olarak profesyonel tasarımcılara tasarlatırsanız daha başarılı sonuçlar elde edebilirsiniz.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst