İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Online kişiler, modların rengi, forum tasarımı

kubilayerkec

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ne çok şey istiyosun sende diye msj geleceğine eminim.. :D

arkadaşlar öncelikle online kişiler bölümü bu site için gerekli bence daha önceden vardı kim var kim yok görüyoduk, kaldırılınca bi eksiklik olduğunu anladım.

online kişilerin içinde ve mesajlarda modların rengi ayrı olmalı bence, bi şikayet olduğunda kişiler direk modlara pm atabilmeli..

tasarım yavan duruyor iyinet ten çok güzel bi tasarım bekliyoruz.. :)

şimdilik bunlar aklıma takıldı üzerine konuşulması gerek sanırım. :)

Zanza

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
online kişilerin listelenmesi siteyi yoruyor gerek yok.

Holokost

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bu tema durur varsayılan olarak alternatif olarak online listeli renkli bi tema yapılabilir isteyen onu kullanır

kubilayerkec

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
evet holokst o çok iyi olur..

tamam online kişiler siteyi yorar da moderatörlerin renkli olması da mı siteyi yorar..

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
56
bence siteye tema şart...açıkçası benim bu denli yogun geçen bir sitem olsaydı farklılık oluşması için illa bişiler yapardım ve kesinliklede tasarımı default kullanmazdım

SargeT

0
Yasakli Uye
Reaction score
10
vbulletin forumunda kullanıcı olarak bulunmuş herkes yöneticilerin nerde listelendiğini bilir ve bu listede online olup olmadıkları zaten bellidir. Birisi bir şikayette bulunacaksa yada özel mesaj ila konu bildireceksen showgroups tan her halukarda halledebilir. + forumda uygunsuz bir konu veya mesaj görüldüğünde rapor tuşu kullanılırsa anında bütün yöneticilere özel mesaj ve mail ayarları açık ise mail dahi gider.

http://forum.iyinet.com/showgroups.php

Sadelik çok güzel böyle kalması ve devam etmesini temenni ediyorum.

kubilayerkec

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
kıyaslamayım diyorum ama r10 tutuyosa bu yüzden tutuyor.. tasarım özgün, online kişilerin görünmesi milletin arkadaşlarına ulaşmasına neden oluyr, pm gönderildiğinden moderatörler hemen müdahele ediyorlar.. rapor ile olduğunda moderatörlerin maillerine bakması gerkiyor.. :S:S

herkes aradığına hemen ulaşabiliyor yani..

showgroups.php yi herkes bilmeyebilir mesela ben :/ :D:D vb ile hiç ilgilenmediğim için bilmiyorum..

SargeT

0
Yasakli Uye
Reaction score
10
kıyaslamayım diyorum ama r10 tutuyosa bu yüzden tutuyor.. tasarım özgün, online kişilerin görünmesi milletin arkadaşlarına ulaşmasına neden oluyr, pm gönderildiğinden moderatörler hemen müdahele ediyorlar.. rapor ile olduğunda moderatörlerin maillerine bakması gerkiyor.. :S:S

herkes aradığına hemen ulaşabiliyor yani..

showgroups.php yi herkes bilmeyebilir mesela ben :/ :D:D vb ile hiç ilgilenmediğim için bilmiyorum..

Kusura bakma ama r10 un ziyaretçi potansiyelinin özgün tasarımdan veya online listesinden yada god üye silver üye vs renk gruplarının olmasından dolayı olduğunu hiç sanmıyorum + zira bu yönde bir çok eleştiri gelmişti, + r10 sunucularının çok kastığı söleniyor ama şahsen ben buna hiç inanmıyorum. Sen şayet forumun coike time out süresini 3 saat yaparsın forumda olmayan kullanıcıları ziyaretçileri bot ları vs online gösterirsin işte o zaman sunucun kasmaya başlar üzerine birde saldırılar gelince en ufak bir ddosta bile yıkılırsın. R10 ile iyineti kıyaslamam bile.

Forever iyinet.

kubilayerkec

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ama daha güzel görünmüyor mu r10 :) ben bunu iyinet te de görmek istiyorum..

artık r10 defterini kapatıp sürekli iyinet e takılmak istiyorum

SargeT

0
Yasakli Uye
Reaction score
10
ama daha güzel görünmüyor mu r10 :) ben bunu iyinet te de görmek istiyorum..

artık r10 defterini kapatıp sürekli iyinet e takılmak istiyorum

yazışmamız iki sivaslı aşık ın atışmasına benzedi ama yinede yazmak istedim. Görsellik her zaman ikinci planda olmalıdır. Bir zamanlar iyinet admin tema çalışması yapmıştı fakat yine kullanıcıların bir çoğu default temayı kullanmıştı. Belkide günümün büyük bir kısmı iyinet forumlarında geçitği için default tema bende göz aşinalığı yaptı ve çokta güzel sadece forumda bazı dil problemleri var o kadar tasarım olarak gayet hoş duruyor. Şuan forum fırtına öncesi sessizliğini yaşıyor sanki yavaş yavaş damarlardaki kan toplanıyor ve eski gücünü en kısa zamanda bulacaktır, sende bak gör paylaşımlar arttıkça temayı hiç düşünmeyeceksin bile ;)

kubilayerkec

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sivaslı aşığa cevabım :p :
dostum çok haklısın paylaşımlar ve giren kişi sayısı bi artsın süper olacak.. ama kapalı kaldığımız sürede herkes r10 akaydı ben dahil :) ama şu bi gerçekki r10 sebebsiz banlıyor :D geri üyeleri buraya kaydırırız..

FileZilla

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ama şu bi gerçekki r10 sebebsiz banlıyor :D geri üyeleri buraya kaydırırız..

burda r10 u tartışmaya lüzum varmı, r10 r10dur iyinet iyinet, herkesin kulvarı aynı olsada kalitesi farklı.

hem r10 daki gibi modları üyelerin gözüne sokmakmı lazım, sade olsunlar bizden olsunlar ne olacakki.

Ayrıca r10 sebepsiz banlamıyor, sen r10daki kadar burda laubali olsan ip adreslerin ta theplannetden banlanır :) fark burda :p

*ps : laubali oldunuzda banlandınız demek istemiyorum.

kubilayerkec

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
r10 da iki kerebanlandım ikiside yanlıştı
birinci info:cibustraining.com diye googlede arayılmış fake göstermiş banlamışlar. fakat info:www.cibustraining.com diye aratılınca site normal..
ikinci, 3 yıldır arkadaşımla birbirimize itrade verdik bi çok kez aramızda reklam, üyelik satışı gibi alışveriş oldu ama biz itradelerde dostluktan bahsettik ikimizde banlandık..

burada nerde haksızım.. ben gerekli araştırma yapılmadan küt diye banlıyolar diyorum..

ama neyse pek önemli değil, bu konununda amacı bu değil..

istekler üzerine konuşulmalı

FileZilla

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
3 yıldır arkadaşımla birbirimize itrade verdik bi çok kez aramızda reklam, üyelik satışı gibi alışveriş oldu ama biz itradelerde dostluktan bahsettik ikimizde banlandık..

itraderin amacı dostluğu vurgulamak değil, iş yaptım tamam benden yana sorun yok demek, amacı dışında kullanılmamalı değil mi :p

bu iyinet içinde geçerlidir, başka forumlar içinde...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.