İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Online para kazanmada en sağlam yol Satış Ortaklığıdır.

eminszer

0
Yasakli Uye
Reaction score
0
Online para kazanmada en sağlam yol Satış Ortaklığıdır.
Arkadaşlar online para kazanmanın en sağlam yolu Affiliate Marketing yani satış ortaklığı dediğimiz internetten ürün tanıtımı yaparak satışını sağlama ve bunun neticesinde belirlenen komisyon miktarını alarak gelir elde etme sistemidir.
Bunun yanında daha çeşitli yollar mevcuttur lakin bu yolun daha sağlam olmasının sebebi bu işte daha fazla kazanç sağlama olanağının olması, Türkiye’de de gelişmesi hızla devam eden online pazarlama sistemine kişiyi dahil ederek, gelişen sektörün nimetlerinden her geçen zamanda daha fazla faydalandırması, Bu işte fazla sermayenin kullanılmaması ama bunun yanında iyi para kazandırması, fazla zaman harcanmasına gerek duyulmaması, çalışma saatlerinin sizin keyfinize bırakılması gibi pek çok sebep var.
Satış ortaklığı işi ileride devamlı bir gelir kapısına dönüşebilecek nitelikte çünkü ürün tanıtımı için açmış olduğunuz siteler veya bloklar her zaman ayakta ve çalışır durumda olan dükkanlar gibi 24 saat işlemektedir. Siz kendi işinizle uğraşırken de sitenizin size para kazandırdığına tanık oluyorsunuz. Ancak bu işte çalışmadan en azından günlük iki veya üç saat vaktin ayrılması şart ve satış ortaklığı hususunda bilgi edinilip, online pazarlama stratejilerine vakıf olunması gerekir, böylece daha sağlam güzergâh kendinize belirleyerek kısa zamanda para kazanmaya, kısa zamanda kazandığınızı katlamaya başlarsınız. Bu konuda onlinekazanmayolu.blogspot.com adresinde makale yayınlamaya gayret gösteriyorum ve bu sistemi her yerde anlatmaya gayret edeceğiz nasipse…. Saygılar…

eminszer

0
Yasakli Uye
Reaction score
0
Kardeşim benim bu işe başlayalı epey bir zaman olmadı. Sadece bir aydır bu işle günde iki saat gibi uğraşmaya çalışıyorum. özellikle sistemi tanımaya yönelik çalışmalar bunlar. şuanda kazandığım parayı sadece bu işte daha iyi olmak için kullanıyorum. Hissiyatım bu işten kazandığımdan daha fazlasını kazana bilmek için çalışmak gerektiğidir.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.