İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

OnlineNic'de reselleri olanlar

Loi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
44
Merhaba arkadaşlar,
2 gündür onlinenic e login olamiyoruz. Bizim gibi problem yasayan baskalari varmi?
OnlineNic deki acount bilgilerimiz AWBS de kayitli ve sorunsuz calisiyor ancak biz web uzerinden login olamiyoruz. Dedigim gibi problem yasayan baskalari varsa lutfen buraya yazabilirler mi?

Kolay gelsin

deeper

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Şimdi denemedim sorunsuz bir şekilde giriş yaptı, sizde nasıl bir hata çıkıyor herhangi bir hata mesajı alıyor musunuz?

Loi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
44
ID veya Password yanlis diyor ancak AWBS icindede bu kullanici adi ve şifre tanımlı. AWBS calisiyor ancak biz webden login olamiyoruz.

deeper

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Anladım, bence genel bir sorun değil çünkü rahatlıkla işlem yapabiliyorum. Ticket açmanı öneririm...

Barcode

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Evet Arkadaşlar Onlinenic Account Balance Update etmiyor AWBS'de. Aynı sorunu yaşıyan başka arkadaşlar varmı?

Loi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
44
Ben problemi tespit ettim. Ozel karakterler yuzunden sorun cikiyormus. Sifreleriniz icinde ~!'"%# gibi karakterler kullanmamaya ozen gosterin.

Barcode

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Mrb

Onlinenic Update Sorunu bu sabah itibariyle çözülmüştür.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.