İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Onlyataturk.com için hosting sponsoru..!

symbiantech

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba arkadaslar www.onlyataturk.com adında çok geniş bir internet sitesini bitirme tezi olarak hazırladım bu tezi internette yayınlamak istiyorum ama maddi durumlardan dolayı hostinge para ayıramıyorum projede 500+ sayfa mevcut asp ve access ile hazırlanmış bir site ve hosting sponsoru arıyorum ilgilenen arkadaslar varsa bana mesaj atarlarsa çok memnun olurum. site içinde reklam yayınlama izini var sadece tasarımı bozmayacak şekilde bu şartlarda sponsor olmak isteyenler varsa benimle irtibata gecsin..

istenildiği taktirde screenshotlarını gönderebilirim.

Mustafa Akay
MSN: info@symbiantech.com

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Windows olmasaydi cok mutluluk duyardik. Umarim en kisa surede kaliteli bir kurum tarafindan yer saglanir.

elmasgunes

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bu süreci hızlandırmak için, screenshot'ları foruma koymanız mümkün mü?

symbiantech

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaslar gösterdiğiniz ilgiye teşekkürler screenshotları birazdan forma yükleyeceğim..

pigeon

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
screenshotlar çok güzel gözüküyor.. umarım başarılı olur..

OnurSQL

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
bence mp3 ve gereksiz sitelere sponsor olan server sahibi arkadaşlar bu projeye kesinlikle sponsor olsunlar...symbiantech site oldukça güzel olmuş tebrikler

ejder

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
bildiğim kadarıyla, forumda birçok kişi linux üzerinde çalışıyor. o nedenle sponsor olamıyorlar, bizde aynı şekilde..

eXtreme

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
symbiantech,

yani şuna 5-10 milyon ayıramıyor musun yapma lütfen ... güzel ve önemli bir site yapmışsın. yardım etmek isterdim fakat malesef ben de asp kullanmıyorum.

ozcesa

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ejder'in dediği gibi bu formdaki çoğu kişi php çalışıyor sanırım. Bence şanısını www.maxiasp.com forumlarında dene.

proTürK

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Eğer, çok acil değil ise; size 1 hafta'ya kadar, yeterli boyut, bandwith vb. şekilde sponsor olmaya çalışabilirim.

Size, sadece kurumsal sitelerimiz için ayrılmış sunucularımızdan verir, böylece siteniz yoğunluklarda etkilenmez..

symbiantech

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ProTürk teşekkürler. Düşünmeniz bile yeterli sizinle görüşebileceğim msn adresiniz varmı.? bir kaç değerli arkadasımızda hosting sağlayabileceklerini söylediler ama bir türlü irtibata gecemedik.

werci

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaş sitenin gereken bw ve yeri yazarsan kendi hostingime atabilirsin benim yaptıgım site tutmadı boşuna hosting boşda durmasin parasini yıllık vermiştim..

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.