Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

Onlyataturk.com için hosting sponsoru..!

S

symbiantech

Misafir
Merhaba arkadaslar www.onlyataturk.com adında çok geniş bir internet sitesini bitirme tezi olarak hazırladım bu tezi internette yayınlamak istiyorum ama maddi durumlardan dolayı hostinge para ayıramıyorum projede 500+ sayfa mevcut asp ve access ile hazırlanmış bir site ve hosting sponsoru arıyorum ilgilenen arkadaslar varsa bana mesaj atarlarsa çok memnun olurum. site içinde reklam yayınlama izini var sadece tasarımı bozmayacak şekilde bu şartlarda sponsor olmak isteyenler varsa benimle irtibata gecsin..

istenildiği taktirde screenshotlarını gönderebilirim.

Mustafa Akay
MSN: [email protected]

Angelo

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
164
Windows olmasaydi cok mutluluk duyardik. Umarim en kisa surede kaliteli bir kurum tarafindan yer saglanir.

elmasgunes

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
36
bu süreci hızlandırmak için, screenshot'ları foruma koymanız mümkün mü?

S

symbiantech

Misafir
arkadaslar gösterdiğiniz ilgiye teşekkürler screenshotları birazdan forma yükleyeceğim..

pigeon

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
228
screenshotlar çok güzel gözüküyor.. umarım başarılı olur..

OnurSQL

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
84
bence mp3 ve gereksiz sitelere sponsor olan server sahibi arkadaşlar bu projeye kesinlikle sponsor olsunlar...symbiantech site oldukça güzel olmuş tebrikler

ejder

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
56
bildiğim kadarıyla, forumda birçok kişi linux üzerinde çalışıyor. o nedenle sponsor olamıyorlar, bizde aynı şekilde..

eXtreme

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
63
symbiantech,

yani şuna 5-10 milyon ayıramıyor musun yapma lütfen ... güzel ve önemli bir site yapmışsın. yardım etmek isterdim fakat malesef ben de asp kullanmıyorum.

ozcesa

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
20
ejder'in dediği gibi bu formdaki çoğu kişi php çalışıyor sanırım. Bence şanısını www.maxiasp.com forumlarında dene.

proTürK

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
19
Eğer, çok acil değil ise; size 1 hafta'ya kadar, yeterli boyut, bandwith vb. şekilde sponsor olmaya çalışabilirim.

Size, sadece kurumsal sitelerimiz için ayrılmış sunucularımızdan verir, böylece siteniz yoğunluklarda etkilenmez..

S

symbiantech

Misafir
ProTürk teşekkürler. Düşünmeniz bile yeterli sizinle görüşebileceğim msn adresiniz varmı.? bir kaç değerli arkadasımızda hosting sağlayabileceklerini söylediler ama bir türlü irtibata gecemedik.

komsunet

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
65
symbiantech güzel site eline sağlık umarım bulursun..

werci

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
74
arkadaş sitenin gereken bw ve yeri yazarsan kendi hostingime atabilirsin benim yaptıgım site tutmadı boşuna hosting boşda durmasin parasini yıllık vermiştim..

radres

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
16
Neye ihtiyacın olduğunu tam olarak yazsan çok daha iyi olacak kaç mb alan gibi örneğin.

S

symbiantech

Misafir
90 mb internet alanı
Bandwith ihtiyaci karşılayacak kadar.
Asp ve Ms Access vt.