İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

önüne gelen hosting firması oluyor - medyadizayn.net!

cegerxwinn

0
İyinet Üyesi
Katılım
8 Şubat 2004
Mesajlar
54
Reaction score
0
Konum
istanbul
Merhaba,

hostingimi kredi kartı ile almıştım. süresi dolan hostingimi tekrar kredi kartı ile ödemek istedim. defalarca denememe rağmen ödeme yapamadım. hosting firmasına mesaj attım dönüş yapmadılar. telefonla aradım kredi kartı sistemlerinin arızalı olduğunu ve sadece havale alabildiklerini belirttiler. ben ise sadece kredi kartı veya paypalla ödeme yapabileceğimi belirttim. bana gittigidiyordan komisyon ödemem şartıyla bunu sağlayabileceklerini söylediler kabul etmedim. Ya bana kredi kartı ödemeyi sağlamalılar komisyonsuz yada host verilerini vermek zorundalar. Benimle ilgisi olmayan kredi kartı ödeme sorununu müşteriye yıkarak bu tarz çalışmak heralde kendilerini akıllı sanıyorlar. medyadizayn.net hostingi ile çalışmamanızı tavsiye ederim.
 
T

themaniac

Misafir
gecmis olsun kardesim. dediginde haklisin sana bir cok odeme secenegi sunmalilar. Ayrica paypal ile odeme almamalari cok sacma geldi bana. burda is yapanlar sahislar bile paypal odeme aliyorda niye bir hosting firmasi almasin.

Eger magduriyet durumun varsa ben sana 1 aylik bedava host acayim kardesim. memnun kalirsan devam edersin, ister kredi karti, ister paypal ister havale ile odemeni yaparsin. begenmezsende tasirsin hostunu sorun degil yani. yeterki senin isin gorulsun.
 

hostexper

0
İyinet Üyesi
Katılım
29 Aralık 2005
Mesajlar
66
Reaction score
0
Domaininizi transfer etmeniz koşuluyla size HLC100 paketimizi ilk yıl ücretsiz olarak verebiliriz.
Domain transferi 5tl'dir ve domain süresi 1 yıl uzamaktadır. 1 hafta boyuncada servislerimizi inceleyiniz, memnun kalmadığınız durumda ödemiş olduğunuz 5tl'de hesabınıza iade edilir ve domaininizide yine istediğiniz zaman istediğiniz bir servis sağlayıcıya taşıyabilirsiniz.

İnceleyiniz ve talep ederseniz üye olup bize ulaşınız.
www.hostexper.com
 

cegerxwinn

0
İyinet Üyesi
Katılım
8 Şubat 2004
Mesajlar
54
Reaction score
0
Konum
istanbul
ozaman sizde bilindik yerlerden alcaksınız

daha.net
webadam.com

gibi tavsiye ederim.

daha.net ve webadam.com la asla çalışmam onlarla da sorunum olmuştu :) anlatmaya kalksam saatler bulur :) neyse asıl mesele türkiye'de ki hiç bir hosting firmasından almamak. çok sorunlar yaşadım. bir iş için farklı ip deki hostlar gerekiyordu bu yüzden bu gereksiz hostinglerden almıştım. ve yine pişman oldum. öyle saçma sapan çalışıyorlar ki bu işi hiç bilmiyorlar. bilseler bile mutlaka bir arıza çıkarıyorlar. sırf bir yerlerden telefon geldi diye aniden hostingi serverı kapatma gafletinde bulunuyorlar. Soruyorum sizin elinizde herhangi bir evrak varmı kapatmaya dair cevap yok. o zaman niye kapatıyorsunuz? korkmuşlar :) böyle abidik gubidik işler yapıyorlar. Şuan yurtdışından hosting alıyorum kafam çok rahat. çünkü yurtdışındaki hosting firmaları ne iş yaptıklarını biliyorlar.
 

32bit

0
İyinet Üyesi
Katılım
24 Haziran 2011
Mesajlar
48
Reaction score
0
Bu işlere kalkıştığımdan beri (2 sene) yabancı host kullanırım Herhangi bir problemlede karşılaşmadım :) Umarım bir gün Hostgator,dreamhost,bluehost,theplanet gibi devlerle boy ölçüşecek kalitede bir hosting firmamız olurda paramız yurt dışına gitmez
 

W-H

0
İyinet Üyesi
Katılım
8 Ağustos 2011
Mesajlar
8
Reaction score
0
Biz Bu işi Sizin İstediğiniz doğrultusunda yapıyoruz.Hiçbir şeydende korkumuz yoktur.En uygun ödeme seçenekleri ve imkanları sunuyoruz.En güncel kampanyalarımızla olanak sağlıyoruz ve dhost.com.tr ekibi olarak sizlere en iyi imkanları sunmaya gayret gösteriyoruz.Herkeze İyi Günler dilerim.
 

Nightmare17

0
İyinet Üyesi
Katılım
12 Temmuz 2011
Mesajlar
467
Reaction score
5
1and1dan aldım ilk önce hostingi gerçekten çok güzeldi 10 gb web alanı vardı. ancak cpanel ve teknik destek yoktu. (soruya yanıt gelmedi). Ayrıca domain transferinde sıkıntı çıkardılar

webadam, yalancı...

hozzt hostini kullanıyorum şu an 1and1 dan 20 lira daha pahalı ama teknik destek tek kelimeyle muhteşem. cpanel ve sınırsız web alanı da cabası
 

www

0
İyinet Üyesi
Katılım
9 Haziran 2011
Mesajlar
528
Reaction score
5
Ben Hosthane.com'u Önerebilirim...

Geçmiş Olsun....
 

İkraHosting

0
İyinet Üyesi
Katılım
19 Ağustos 2011
Mesajlar
6
Reaction score
0
Ezber Cümleler

Arkadaşlar ben medya dizaynı uzun zamandır tanıyorum. Aklı başında kişilerdir. Şimdiye kadar haklarında bir şikayet duymamıştım. Arada geçen görüşmeleri bilmiyorum ama ön yargılı olunmamasından yana oyumu kullanmak istiyorum. Değerli arkadaşım mağduriyetini dile getirmiş nekadar haklı nekadar haksız bilemem. Kendisinide eleştirmiyorum yanlış anlamayın. Burada hiç kimse kusursuz değildir. Şuanda mağdur arkadaşımızın şikayet sözleri ile medya dizaynı eleştirmeye başlamayın bence. Arkadaş sinirlenmiş ve öfkesini dışa vuruyor. Bunu normal karşılıyorum. Ama hosting firmaları meslektaşlarımda yangına körükle gitmemeleri gerektiğini düşünüyorum. Bize geçin tekliflerini yapan arkadaşlara söylüyorum, burada şikayet edilen firma konumunda yarın sizde olabilirsiniz. Empatiye davet ediyorum sizi. Baştada dediğim gibi hiç birimiz kusursuz bir sisteme sahip değiliz.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst