İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

OnurOktem.Com.TR Kitap Çekilişi !

Onur07

0
İyinet Üyesi
Reaction score
22
Arkadaşlar iyi kötü bir ayımız geçti hep beraber . Bende 1.ayı hem bayram arifesine hem de bu hafta ki son sınavlarıma denk geldiği için bir kura yapmaya karar verdim .

Çekiliş Kuralları ve Süre:

- Çekiliş bugün yani 3 Kasım 2011 saat 17:00'da başlayacak, ve 7 Kasım 2011 saat 24:00'da sona erecektir.
- Çekiliş sonuçları ise 8 K

asım 2011 saat 17:00'da blogdan açıklanacaktır.

Kazananlara yorumu yazdıkları mail adresinden ulaşılacaktır. Kazanan okuyucunun adres bilgileri alındıktan sonraki 1 hafta içerisinde ise hediyeleriniz size gönderilecektir.

Çekiliş Hakları:

1- Çekilişini kendi yazacağı özgün bir yazı ile blogunda veya sitesinde tanıtanlar her tanıtım için 3 adet çekiliş hakkı kazanır. Tanıtım yazınızda aşağıdaki linkin en az 3 kere geçmesi zorunludur. Link ve tanıtım yazısı düzgün bir şekilde yazılmadığı taktirde çekiliş hakkı verilmeyecektir.

<a rel="dofollow" href="http://onurokem.com.tr" title="kişisel blog , Onur , Genc Girisimci">kişisel blog , Onur , Genc Girisimci</a>

2- Facebook, Twitter, Google+ ve FriendFeed'de aşağıdaki mesajı paylaşan herkes 1 çekiliş hakkı kazanır. Bu sosyal platformlarda aşağıda belirteceğimiz mesajı yayınlayanlar her sosyal medya paylaşımı için 1 adet çekiliş hakkı kazanır. (Her sosyal medya sitesinden 1 adet çekiliş hakkı)

OnurOktem.Com.Tr'den 10 Kişiye Çekilişle "HTML5VE CSS3". Katılmak için: http://url.ac/3u7

3- Yorumunuz 1 adet hak sayılır.

Çekilişe Katılma:

- Çekilişe katılmak için bu konuya sosyal medya sitelerindeki paylaşımlarınızın ve bloglarınızdaki konuların linklerini aşağıdaki şablona uyarak yazmanız yeterli.

Blog:
Facebook:
Twitter:
Google+:
FriendFeed:

Orjinal Link: Onur Oktem | Hayata Kafa Tutan Yazılarım

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.