İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

opencart** bu tema bu tema mı?

ByLacoste

1
İyinet Üyesi
Katılım
2 Şubat 2011
Mesajlar
2,295
Reaction score
70
Konum
İstanbul
Merhabalar,
Arkadaşın sitesi için opencart sistemine geçiyoruz. Bir tema var. O acaba bu mu bu mu yapacağız. anlatamadım direk geçelim olaya.
Bu sitedeki tema :
http://www.silkroadmaster.com/index.php
bu tema mı ?
practic1-700x700.jpg

Eğer o tema oysa almaya değer mi benzer opencart temaları varmı. benim için o tarz 2 sütun olması yeterli ama o yana resim ekleme olayını bilmiyorum kolay mı acaba. bilen anlayan birisi hiç kullanmamış gibi birşey olan bana yardım eder mi acaba ?

ps: konu yanlış yerdeyse taşınırsa sevinirim. Opencart bölümünü göremeyince ücretsiz bir script oldugundan buraya acmayı uygun gordum gibi birşey.

teşekkürler.
 

ByLacoste

1
İyinet Üyesi
Katılım
2 Şubat 2011
Mesajlar
2,295
Reaction score
70
Konum
İstanbul
bence değil default tema charcidede.net de kurdum.

ozkn07 hocam birşey sorayım o vakit. Şimdi bu benim verdiğim sitede gördüğünüz gibi menüler yanda slayt minimal boyutlarda (yada uygun boyutta). Kategorileri anasayfada görüntülemek mümkün mü yani hem üstte hem yan kısım verdiğim linkteki gibi bir anasayfa yapmak istiyorumda yardımcı olabilir misiniz acaba ?
 

5DEL1

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
17 Aralık 2010
Mesajlar
148
Reaction score
3
Konum
Ankara
Tam bende bir opencart teması için konu açacaktım ki bu temanın aradığım temaya benzer olduğunu gördüm :) resimdeki temanın adını öğrenme imkanım var mıdır acaba?

@OzKn07 default tema ise hangi sürümün teması bana gerekli olan 1.5.x teması
opencart ile yeni haşır neşir olmaya başladımda :)
 
K

karden

Misafir
ekleme

ben bu konularda niye bukadar cahilimm. hep fıransız geliyor inş. buralardan okuyarak bişey kapcam artık yoksa sitelerim hep yerinde sayacak
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst