İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

OpenDNS ve iyinet

netster

0
İyinet Üyesi
Reaction score
24
Selamlar ,

OpenDNS ile iyinete ulasabilen varmi ? Iyineti kapali sanmistim opendns yi iptal ettim anca oyle girebildim. Ayni sorunu yasayan varmi?

atay

0
İyinet Üyesi
Reaction score
37
biraz önce diğer bilgisayarda sorun yaşadım, opendns kullanıyordum orada. sanırım bahsettiğiniz gibi bir sorun var.

netster

0
İyinet Üyesi
Reaction score
24
Diger pc'ye gectim OpenDNS bunda da var ve iyinete giriste hala sorun devam ediyor. OpenDNS'de sorun olmadigi ortada umarim iyinet yoneticileri bir cozum bulurlar.

i.ari

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
aynı şekilde opendns ile iyinete giremiyorum günlendir. Birde dns leri modeme girdigimden dolayı mecbur proxy sitesinden giriyorum.

Loi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
44
OPENDNS kullanmaya devam edip iyinet'e erişmek isteyenler aşağıdaki yöntemi uygulayabilirler. (WinXP içindir)

Başlattan Çalıştıra girip
Kod:
notepad C:\WINDOWS\system32\drivers\etc\hosts
yazıp entera basın.

Açılan text dosyasının en alt satırına
Kod:
70.87.55.3	forum.iyinet.com
bu kodu ekleyip kayıt edin.
Açık IE ve Firefox gibi internet tarayıcılarınızı kapatıp tekrar açın.

OnurSQL

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
bende yaklaşık bir haftadır iyinete giremiyordum. son çare aklıma opendns geldi. teşekkürler.

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
66
Sorun ile ilgileniyorum arkadaslar, ancak sorunun iyinet tarafinda oldugunu sanmiyorum, opendns ile ilgili bu konuda yapabileceklerimiz konusunda onerisi olan varmi?

Bu linkten http://www.opendns.com/support/cache/ baktigimda cache bilgileri dogru gorunmekte.
Tesekkurler.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.