merhaba arkadaşlar
Aredhelrim'de iyi biliyorki bu hatalar ve magduriyetlerin 1 sebebi var o da çalıştığımız insanın aynı olması.Farkındayım herkes'in birçok emeği gitti , fakat emin olun bizim webhosting ve reseller müşterilerimize geri yaptığımız ödemeyi ben takip edemiyorum.Ama satıcı arkadaşın söylediği tek söz var "1800$ ayarlamaya calisiyorum, eger olursa actiracagim".Bu durumda bizlerin yapabileceği pek birşey yok.Acılması icin gerekli ucreti verecegimden emin olabilirsiniz cunku bu işten alnımın akıyla çıkıp , bir süre bu işle uğraşmama kararı aldım.Yani bizlerde 1 insana baglı olarak calısıyoruz.Şu an webhosting ve reseller müşterilerimin 11 ila 31 ekim arasında backup'ları elimde bulunmakta.Talep edenler zaten yedeklerini + geri odemelerini aliyorlar.Sunucu musterilerine ise elimden geldiği kadarıyla ve cebimden odeyerek geri odeme isteyen arkadaşlara geri odeme yapip , sunucular acılıp yedekler gelirse onlarıda iade edeceğimi söylüyorum.Ama şunu unutmayalım ki mağdur olan kişiler ve bizde dahil tek bir kişiye bağlıyız o da "LNW".Ben HostPaket sahibi olarak magduriyetlerin giderilmesi için elimden geleni yapmaya hazırım.
dsgnr : MSN'e gelirsen detaylı gorusebiliriz , ayrica memleketime geliyorsan basimin uzerinde yerin var buyur gel belki o sekilde anlarsin beni.
jumana : MSN'de gorusuyoruz su an..Yedeklerini ve geri odemeni yapip Özürümüzü dileyeceğiz.
Saygilar Dilerim.