İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Organik Hit Programı ve Organik Hit Hizmeti - Benzeri Yok

ysf1905

0
İyinet Üyesi
Katılım
2 Mart 2010
Mesajlar
110
Reaction score
1
Konum
İstanbul-Ataşeh
Google'da yükselmek mi istiyorsunuz? Sitenizin Google'dan gelen ziyaretçi sayısını yüksek göstermek mi istiyorsunuz? Alexa değerinizi iyi bir yere getirmek mi istiyorsunuz? Cevabınız EVET ise konunu devamını okumalısınız!!!

XEJDER 'in yazmış olduğu, benim pazarlamasını yaptığım Organik Hit Programına artık herkes sahip olabilecek. Piyasada bulunan organik hit programlarından ayrılan ve sitenize hiç bir şekilde riskli ziyaretçi yollamayan bu program ile ister kendiniz kendi sitelerinize hit yollayabilecek isterseniz bizden hizmet satın alarak size hit gelmesini izleyeceksiniz.

Organik Hit Programı'nın Özellikleri
  • Sitenize Google'dan istediğiniz anahtar kelimelerde arama yaparak farlı iplerden, farklı ülkelerden ve cookie silerek sitenize tamamen organik hitler yollar.
  • Sitenize gelen ziyaretçiler sizin belirlediğiniz sürede sitenizde kalır. Bunu ister 1 dk, ister 5dk yapın. İsterseniz bırakın program 1 ile 5 dk arasında karışık olarak ziyaretçilerin sitenizde kalmasını sağlasın.
  • Program üzerinde oturum oluşturarak farklı farklı sitelerinize farklı farklı anahtar kelimelerden hit yollama şansına sahipsiniz. Bir kez oturum oluşturduğunuzda bir daha ayar yapmanıza gerek yok.
  • Programda zamanlayıcı kullanarak belirli bir saat hit gönderme işlemi yapabilirsiniz. Gece hit göndermek istiyorsanız bilgisayarınızın kapatılmasını istediğiniz saate programı kurun. O saatte program otomatik olarak bilgisayarınızı kapatsın.
  • Sitenize kaç hit gönderdiğinizi Raporlama özelliği ile bilgisayarınıza kaydedin. İstediğiniz zaman hangi ip'den gelindiğini, ne kadar süre ile kalındığını rahatlıkla kontrol edin.
  • Siteniz anahtar kelimede isterse 50. sayfada olsun. Program ilk 100 sayfayı tarar ve sitenizi bulur.
  • Riskleri azaltın!!! İstediğiniz kadar anahtar kelime seçin. Program her girişinde bu anahtar kelimelerden bir tanesini rastgele seçsin ve sitenize o anahtar kelimeden hit yollasın.

Programdan Görüntüler

org2o.jpg


3133.png


otrm.jpg


Program Videosu

http://www.youtube.com/watch?v=FqmLALyTV44

En çok sorulacak olan soruya cevap verelim.

Google'dan ban yer miyim?
Programı doğru ve amacına uygun bir şekilde kullandığınız taktirde hiç bir risk taşımamaktadır. Sitenizin hiti 100 ise ve siz programla 5K hit yollarsanız oldukça risklidir. Örnek vermek gerekirse 1K hitiniz varsa programla anahtar kelimeden 150-200 hit yolladığınızda herhangi bir risk teşkil etmeyecektir. Ayrıca Google'da bu anahtar kelimede nasıl yükseldiğinize şahit olacaksınız.


Program ve Hizmet ücretleri şu şekildedir.

Program Mini Paket
  • 1 Aylık - 1 Domain - 1 Kelime - Sınırsız Hit : 50 TL
  • 2 Aylık - 1 Domain - 1 Kelime - Sınırsız Hit : 90 TL
  • 3 Aylık - 1 Domain - 1 Kelime - Sınırsız Hit : 125 TL

Program Maxi Paket ( Hit satmak isteyenler tercih edebilir )
  • 1 Aylık - Sınırsız Domain - Sınırsız Kelime - Sınırsız Hit : 100 TL
  • 2 Aylık - Sınırsız Domain - Sınırsız Kelime - Sınırsız Hit : 175 TL
  • 3 Aylık - Sınırsız Domain - Sınırsız Kelime - Sınırsız Hit : 250 TL

Organik Hit Hizmeti
  • 1000 Hit - 3 Anahtar Kelime Seçimi - 2 dk. Süre - 10 TL
  • 5000 Hit - 3 Anahtar Kelime Seçimi - 2 dk. Süre - 45 TL
  • 10000 Hit - 3 Anahtar Kelime Seçimi - 2 dk. Süre - 85 TL

Not: Organik hit hizmetinde 1000 hit 1000 kredi demektir. Günlük sitenize 100 ile 200 arasında hit gelecektir. 1000 krediniz bittiğinde size rapor gönderilecektir.


Organik Hit Programını alanlara kullanmaları için piyasa değeleri 30 ile 40$ arasında değişen Proxy Finder ( proxy bulucu ) ve Proxy Checker ( proxy kontrolü ) programları ücretsiz olarak verilecektir.

Ödeme:
Banka Havale/EFT
Paypal

Web site: www.organichit.com

Burada pek aktif olmadığımdan dolayı belki güvenilirlik sorunları yaşayabilirsiniz. R10 profilimi kontrol ederseniz umarım yardımcı olacaktır.

ysf1905 R10 profil linki: http://www.r10.net/members/11707-ysf1905.html

R10'daki satış konumuz: http://www.r10.net/alisveris-bolumu...grami-ve-organik-hit-hizmeti-benzeri-yok.html

Her türlü soru, görüş ve önerilerinizi bu konu altından yapabilirsiniz.
 

-Joker-

0
İyinet Üyesi
Katılım
14 Kasım 2010
Mesajlar
191
Reaction score
0
Gerçekten Hit'ler çok kaliteli. arkadaşa güvenebilirsiniz. Hayırlı işler
 

ysf1905

0
İyinet Üyesi
Katılım
2 Mart 2010
Mesajlar
110
Reaction score
1
Konum
İstanbul-Ataşeh
Bizim programımızın herhangi bir kodunu internette bulamazsınız :) Konuda da belirttiğim gibi örneklerinden çok daha farklı bir programdır.
 

ysf1905

0
İyinet Üyesi
Katılım
2 Mart 2010
Mesajlar
110
Reaction score
1
Konum
İstanbul-Ataşeh
Hit programında yenilikler yaptık. Site içerisinde site içi linklere tıklayarak sitede gezme özelliği eklenmiştir. Ayrıca Google'ın hizmet verdiği tüm dillerde arama yapabilmektedir.
 

Cewo

0
İyinet Üyesi
Katılım
4 Ocak 2011
Mesajlar
802
Reaction score
14
Hit programında yenilikler yaptık. Site içerisinde site içi linklere tıklayarak sitede gezme özelliği eklenmiştir. Ayrıca Google'ın hizmet verdiği tüm dillerde arama yapabilmektedir.

Arkadaşın hizmetlerini biliyorum kaliteli iş yapıyorlar hayırlı satışlar.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst