İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Organik Hit Satışları

yagmayok

1
İyinet Üyesi
Reaction score
89
Merhaba,

Son zamanlarda bu tarz satışlar çok arttı. Bunların kaynakları nelerdir ? İşin içinde bir hile, hurda olmadan yani %100 organik hit sağlanabileceğine inanmıyorum.

Satışı gerçekleştirenler ads için bile "ki onların kontrol mekanizmaları gelişmiştir" sorun olmayacağını söylemekteler. Bir karalama, kötüleme, fitne sokma olarak algılamayın ama gizlide kalan bir durum olduğu için merak ettim.

tugo45

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
konu açmak yerine hiti satan kişilerden detaylı bilgi almayı neden denemediniz ?

yagmayok

1
İyinet Üyesi
Reaction score
89
duyduğum cevap "ads için sorun yaratmazmış" şeklinde idi.

Siz satış yapıyormuşsunuz. Cevap verirseniz memnun oluruz.

tetal

1
İyinet Üyesi
Reaction score
20
düzgün bir şekilde yabancı hit satan firmalarda sistem şöyle işliyor; kişi mesela travel kaynaklı amerikan hiti istiyorsa firma ona google da indexli travel sitesinden otomatik yönlendirme yapıyor, bunu ihtiyaca göre ip bazlı yapıyor. bazı firmalar expired veya park halindeki hitli domainlerini domain keyword bazlı olarak havuzdan hit gönderiyor.

DincerAydogdu

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
29
yagmayok pek çoğu browser home page ile 302 yönlendirme yapıyor bir sistem üzerinden sayaca tabi tutarak. Home page'e nasıl hükmettikleri ise apayrı bir konu ve hiç etik değil, ama kural dışı da değil.

Başka bir yol varsa onu ben bilmiyorum.

tugo45

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
bnde satıyorum

hitler ptc sitesinden gelecek ama sitenizin adresi bölümüne
googlede istediğiniz kelime ile sitenize yönlendirme linkini koyuyorum böylece hit organik oluyor + benim hitlerin çoğu yurtdışı böylece google daha da sevecektir sitenizi ama sitenizde ingilizce makale olması gerekir

yagmayok

1
İyinet Üyesi
Reaction score
89
herkes böyle mi yapıyor ?

Çünkü ingilizce makale şartını ilk defa duydumda.

WebmasterTR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Benim bildiğim şu şekil oluyor ; Adamlar bir program kodlamışlar bu programı sen açtığında program otomatik olarak başka site sahiplerinin belirlediği kelimelerle senin ipin üzerinden googledan o sitelere giriyor ve sen açık tuttuğun sürece kredi kazanıyorsun (hitcanavarına benzer) bu kredileride diğer programı kullananların senin seçtiğin kelimelerden sitene giriş yapmaları için kullanıyorsun ...

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Spyware bot ile google de arka planda arama yaptırılıp belirli bir sonuca tıklattırılıyor. Olay bu Türkiye'de.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.