- Reaction score
- 0
100.000 ' e merdiven dayamış FENOMEN HESABI
Takipçi Sayısı :97.000
Takip Edilen: 10k (isteğe göre sıfırlanır)
Username: Mail yoluyla verilecektir. ([email protected])
Fiyat: 600 TL
İŞLERİMDEN DOLAYI ACİL OLARAK ELİMDEKİ TÜM HESAPLARI ÇIKARDIM SADECE BU HESAP KALDI.
-Bot kulanıcı, takipçi satın alma, takipçi paneli şeklinde takipçi hileleri kesinlikle kullanılmamıştır. (İstediğiniz programdan bakabilirsiniz.)
-Takipçilerin tamamı Türk ve aktiftir.
-Hesabın en önemli özelliği eski açılış tarihli olduğu için askıya alınması söz konusu bile değildir. (2013 Tarihlidir)
-Piyasadaki ucuz ve emek sarfedilmeden, takipçi hileleriyle oluşturulmuş hesaplarla karıştırmayınız.
-Hesabı aldıktan sonra kendi kişisel hesabınız olarak çevirebilirsiniz, onun dışında haber sitesi, eğlence ve mizah sitesi ya da kişisel hesabınıza rt hesabı olarak kullanabilirsiniz.
-Tweet attıkça takipçi gelmektedir, ya da hesabı decke sokup yükseltebilirsiniz, ya da takip ederek.. (Tüyolar verilir.)
İlgilenenler [email protected] adresinden iletişime geçebilirler.
İstatistikler kanıtlarıyla aldığınızda da bakarsınız:
1,5 Milyon görüntülenme
Tweetlerin etkileşim grafiği (1,5 Milyon)- Ziyaretçi (70 bin + )
Eylül 2 haftalık süreçte Ziyaretçi - Gelen giden
******************************************* MAİL: [email protected]*************************************
TEKRAR SÖYLÜYORUM MAİL YOLUYLA ULAŞINIZ: [email protected]
Takipçi Sayısı :97.000
Takip Edilen: 10k (isteğe göre sıfırlanır)
Username: Mail yoluyla verilecektir. ([email protected])
Fiyat: 600 TL
İŞLERİMDEN DOLAYI ACİL OLARAK ELİMDEKİ TÜM HESAPLARI ÇIKARDIM SADECE BU HESAP KALDI.
-Bot kulanıcı, takipçi satın alma, takipçi paneli şeklinde takipçi hileleri kesinlikle kullanılmamıştır. (İstediğiniz programdan bakabilirsiniz.)
-Takipçilerin tamamı Türk ve aktiftir.
-Hesabın en önemli özelliği eski açılış tarihli olduğu için askıya alınması söz konusu bile değildir. (2013 Tarihlidir)
-Piyasadaki ucuz ve emek sarfedilmeden, takipçi hileleriyle oluşturulmuş hesaplarla karıştırmayınız.
-Hesabı aldıktan sonra kendi kişisel hesabınız olarak çevirebilirsiniz, onun dışında haber sitesi, eğlence ve mizah sitesi ya da kişisel hesabınıza rt hesabı olarak kullanabilirsiniz.
-Tweet attıkça takipçi gelmektedir, ya da hesabı decke sokup yükseltebilirsiniz, ya da takip ederek.. (Tüyolar verilir.)
İlgilenenler [email protected] adresinden iletişime geçebilirler.
İstatistikler kanıtlarıyla aldığınızda da bakarsınız:
1,5 Milyon görüntülenme
Tweetlerin etkileşim grafiği (1,5 Milyon)- Ziyaretçi (70 bin + )
Eylül 2 haftalık süreçte Ziyaretçi - Gelen giden
******************************************* MAİL: [email protected]*************************************
TEKRAR SÖYLÜYORUM MAİL YOLUYLA ULAŞINIZ: [email protected]