İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Oron Hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Corpixx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Merhaba

http://forum.iyinet.com/uyeler/34691-oron.html

bu kişi ile bir çok kez paypal ticareti yaptım bir sıkıntı olmamıştı ama en son geçen hafta kendisine 15 Euroluk ukash sattım önce kodu istedi verdim tabikide ama sonra dediki otomatik fatura talimatı vardı o parayı çekmiş para kalmamış az sonra bankaya gidicem filan dedi tamam dedim yarım saat sonra yazdı yarın öglene kadar paranı göndericem dışarda kar dolu bizimkiler çıkma dedi filan tamam dedim
sabah yazmış turnuva vardı diye uyucam uyanınca göndericem dedi akşam oldu yarın göndericem dedi yarın oldu pazartesi göndericem paypal ödemem gelicek olmadı paypal göndericem dedi 3-4 gün sonra filehostların kapandıgını söyledi ve ne zaman ödücegi hakkında hiç birbilgi vermedi konuya filan konuşma kayıtlarını eklemeyle ugraşmak istemiyorum kendisini çagırın banlamanızı istemiyorum sadece sizinde bilginiz dahilinde ödememi yapmasını istiyorum aslında bu üyeye eksi itrader verme hakkım dogdu ama vermekte istemiyorum.

Magduriyetim giderildigi zaman konu zaten sildirilir...

Ping

iyinet
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
22
Çağırdım konuya sanırım daha öncede böyle bir şey olmuştu.
Kanıtlarıda eklemenizi rica edicem.

Ping

iyinet
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
22
5 gün süre verelim.
Gelmezse banlarız.

O

Oron

Misafir
Arkadaşın söyledikleri doğru , uploading firmalarının kapanması sebebiyle nakit akışında problem yaşadım.. Bir çok upload firmasında toplam 300$ param kaldı tabii bu arkadaşın problemi değil kendisiyle de görüşemedim biraz önce telefonla aramış , kendisine buradan tarih veriyorum salı günü bütün kalan ödemelerimi alacağım o gün ödemesini yapacağım..

Corpixx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Bana uyar hocam elimden geldiğince esneklik yaptım zaten...

Salı günü akşam ödemeyi alıp almadıgımı burada belirtirim.

Corpixx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Ödememi alamadım.Telefonu kapalı açık olsada cevap vermiyor.

Gereğinin yapılmasını istiyorum.

Ping

iyinet
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
22
Magduriyeti giderene kadar banlı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.