İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Örümceklere Farklı Tema Tanıtmak

utkuts

0
İyinet Üyesi
Katılım
29 Eylül 2005
Mesajlar
391
Reaction score
0
Konum
localhost
S.a

Kendi yaptığım bi portal var. Ve tabi temasıylada baya oynuyorum fakat biraz büyük oldu gibi (74 kb). Ben spiderler için ayrı bi tema yapmak istiyorum. Yani botlar o tema ile siteye girsin. Amacım tüm resimleri vb çok küçük göstererek optimizasyon yapmak. Bir kaç sorum olacak.

1) Bu şekilde temayı spiderlere ayrı nasıl yapabilirdim. Forumlarda oluyordu böyle bişey. Yani en azından ipb forumunda oluyordu.
2) Kullanıcılar için hazırladığım temaya keyword koymak istemiyorum. Ama spiderler için hazırladığım temaya keyword koysam olurmu? Yani botlar bu keywordleri görürmü
3) Böyle bişeyin zararı varmı?

İlgilenen herkese teşekkürler
 

KamU

0
İyinet Üyesi
Katılım
18 Ağustos 2006
Mesajlar
281
Reaction score
0
bildigim kadarıyla botlar farklı ip lerle sitene geldigi için senin bu dedigini yaptıgın zaman iki farklı bot iki farklı sonuç alacaktır sitenden buda google nin hoşuna gitmez sanırım ;)
 

Eglence-Siteleri

0
İyinet Üyesi
Katılım
1 Şubat 2006
Mesajlar
762
Reaction score
0
botlar resimleri yüklemez benim bildigim, adresini kaydeder ama resimleri yüklemezler. Text bazinda bakarlar. Yoksa wallpaper siteleri yanardi.

Ayrica KamU'nun da dedigi gibi yaptigin cloaking e girebilir, kurcalamamak lazim bence
 

utkuts

0
İyinet Üyesi
Katılım
29 Eylül 2005
Mesajlar
391
Reaction score
0
Konum
localhost
Resimleri yüklemiyor tabiki ama sayfa boyutuna bakıyor. Nekadar hızlı okadar üste. Keywordlerde beni bu iş için sürükleyen diğer şey :) Artık google amca style bakıyor ve küçük yazılmış yazıları spam olarak algılıyor. Googleye göstereceğim temada normal şekilde yazarım ve bu derttende kurtulurum.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst