İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

OrumcekOyun Online Oyun scripti

T

themaniac

Misafir
OrumcekOyun Online Oyun scripti

Açiklama:
Güçlü Admin Paneli Script güçlü ve fonksiyonel bir yönetim paneline sahiptir. Siteniz ile ilgili her türlü işlemi bu panel aracılığıyla yapmanız mümkündür. Oyun Botları Script ile beraber gelen oyun botları sayesinde sitenize oyun eklemek sadece bir buton tıklama kadar basit ve kolay Üyelik, Yorum ve Oylama Sistemi Dileyen kullanıcılar sitenize üye olabilirler, oyunlara yorum yapabilirler, favori oyunlarını belirleyebilirler, avatar seçebilirler ve oyunlara puan verebilirler. .SWF ve .DCR Oyunları Oynatabilme Script ile sitenize .swf ve .dcr uzantılı oyunları oynatabilirsiniz. EMBED Oyun ve Video Desteği Scripte dilerseniz EMBED koduyla oyun veya video ekleyebilirsiniz. Scripti sadece oyun değil ufak tema editlemesiyle Video sitenizde de kullanabilirsiniz. Uzaktan Oyun Oynatabilme Sitenizde yayınlayacağınız oyunları kendi sunucunuzda barındırma zorunluluğu yoktur. Dilerseniz link olarak ekleyip uzantaki sunucudan da oynatabilir ve sunucunuzun yükünü en az seviyede tutabilirsiniz. Oyun Arama Ziyaretçileriniz arama özelliği sayesinde sitenizde aradıkları oyuna daha kolay ulaşabilirler RSS ve Sitemap Desteği Bir sitenin olmazsa olmazlarından RSS beslemesi ve Sitemap desteği. İstatistikler Ana sayfada bilgilendirme amaçlı İstatistikler Modülü Tema ve Dil Desteği HTML – CSS tema ve çoklu dil desteği, basit yöntemle kendi dil dosyanızı oluşturabilme Güvenlik Soruları Admin panelden ayarlanabilen güvenlik soruları ve cevapları sitenizi istenmeyen yorumlardan ve üyelerden korur. İletişim Formu İletişim formu ile ziyaretçileriniz sizinle iletişime geçebilirler Gereklilikler PHP 4.4+ (PHP 5 ve üstü önerilir) Mysql Veritabanı Ioncube Eklentisi.

SCRIPT'I INDIR

Not: Bunu buldum ve sadece paylasiyorum. bana ait degildir.
 

sinemahit

0
İyinet Üyesi
Katılım
10 Nisan 2011
Mesajlar
57
Reaction score
2
Konum
istanbul
Gerçek'ten güzel bir script daha önce kullanmıştım zaman zaman kendini geliştiren bir yapısı var yeni yeni temaları çıkıyor incelemeniz lazım. Bu scripti çıkaran ve biz sanal alem kullanıcılarına hediye eden her kimse onu saygılarımı ve teşekkürler'imi sunuyorum.
 

izletin

0
İyinet Üyesi
Katılım
28 Haziran 2011
Mesajlar
8
Reaction score
0
google destek yok

bu script güzel bişey demiyorum ama google dostu değil googleden ziyaretci almanız çok zor ben baya kullandım 15 gecemedim gecen varsa tb :))
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst