İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Osmanlı Mimarisi ve Turizmle İlgili Sayfaya Makale Yazarı

buderus

0
İyinet Üyesi
Katılım
14 Aralık 2013
Mesajlar
48
Reaction score
0
2-3 yıldır domainini elimde tuttuğum içinde wordpress yüklü siteye ''özgün makale yazabilecek'' seo konusunda yardımcı olabilecek arkadaş arıyorum.

site osmanlı camiileri istanbul daki eski binalar vs. hakkında özgün makale yazacak - fotoğraflarını ben çekeceğim sayfaya ekleyeceğim.

makaleleri yazmak için zaman bulamıyorum.

bunu ücretli yaptırmak istiyorum.

seo konusunda da kapsamlı yardıma ihtiyacım var bunuda ücretle yaptırmak istiyorum.

arkadaşlar kimseyi ücret konusunda kimseyi üzmem, turizm işinde çalışıyorum.

not: konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim, paragraflarda düzensizlik var bunun içinde özür dilerim.
not2: yardım edecek arkadaşa yüzlerce makaleye 10 20 lira önermeyeceğim!!!
seo konusunada baktım araştırdım komik rakkamlara yapılıyor bu konudada kimseyi mağdur etmeyeceğim.
makalelerin özgünlüğü hakkında arkadaşa-lara bilgi vereceğim. ingilizce bilinmesine gerek yok, ingilizce çeviride sorunum yok! sadece özgün olması için çalışacak arkadaş lazım.
iletişim: [email protected]
 

ahmt28

0
İyinet Üyesi
Katılım
18 Nisan 2013
Mesajlar
34
Reaction score
0
Öncelikle konun ilan panosu açılması gerekirdi ancak size bu konuda yardımcı olabilirim. Kelime başı 0,01 :tl ye yazıyorum. Deneme amaçlı 1 adet yazabilirim ücretsiz detaylı bilgi içim pm atınız.
 

buderus

0
İyinet Üyesi
Katılım
14 Aralık 2013
Mesajlar
48
Reaction score
0
özür dilerim yerleri karıştırmış yada yanlış bölümlere istemeden konu açmış olabilirim.
mail adresinizi yollarsanız da konuşabiliriz.
Word-press tabanlı tarihi yarım-ada civarındaki tarihi turistik camiilerin – önemli tarihi noktaların – istanbuldaki önemli ve büyük alışveriş merkezlerinin kısa tanıtımları – müzelerin – kısacası turistlere gezginlere (İngilizce makaleler daha sonra tarafımızca çevrilecektir) yönelik hazırlanacak görsel tabanlı web sayfamıza ilgili makalelerin yazılmasını istiyoruz. Yazar arkadaşlardan seo uyumlu makale yazımı konusunda referans gösterebilmeleri gereklidir. Referans gösterecek arkadaşlardan 2 adet demo makale rica edeceğiz, ancak samimiyet farklı düşüncelere neden olmamak için örnekler kısmından bağımsız noktaların makaleleri de olabilir. Makaleler özgün içerikler gerekirse sitede açıklamalar kısmında kadromuz bölümünde yada link altında daha sonra referansınız olabilmesi için isimlerinizi yada adreslerinizi de verebiliriz.
Bununla birlikte gene referans göstererek sayfanın genel seo çalışmaları da yaptırılacaktır; aynı kadro yada herhangi bir çalışmayı yürütecek arkadaşın tavsiyesi ile de ortak çalışma yapılabilinir. Bu konuda esneğiz.
Kısacası makale yazacak ve seo çalışmalarını yürütecek görsellerin eklenme aşamasına kadar makale ve seo konusuna vakıf bize yardımcı olabilecek seo ve makale danışmanlığına ihtiyacımız var.
Tekliflerinizi [email protected] adresine yollaya bilirsiniz.
TEKLİF HAKKINDA DETAYLAR
İlk etapta word-press tabalı sayfamızda olmasını istediğimiz makaleler ve tekliflerin
20 tarihi turistik camii
5 alışveriş merkezinin
3 müze-saray
5 adet turistik nokta nın tanıtım makaleleri olacaktır;
seo konusunda deneyimlerinize ve genel kültür değerlerinize güvenerek çok önemli noktaların açıklamalarının uzun olmasını (bu kriteride siz belirleyin) diğer makalelerin uzunluk kısalık konularınıda tamamen sizlere bırakacağız. Ne gerekiyorsa siz belirleyin! Kendinize güveniyorsanız yeme-içme konusunda turistik değere sahip noktalar içinde makale yazabilirsiniz. Ancak daha önce gittiğiniz yediğiniz içtiğiniz noktaların olması şartı ile!
Detaylar cami, avm, müzelerin,turistik noktaların isimleri bildirilecektir.
Örnekler:
Camiiler için Ayasofya
Avm ler için cevahir
Müze için Topkapı Sarayı
Turistik nokta için Taksim Meydanı olabilir.
Turistik değer için house cafe vs.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst