Arkadaşlar öncelikle girecek tüm arkadaşlarımıza başarılar diliyorum.
Bende çok şükür atlattım o dönemleri.
Bu saatten sonra dersle ilgili herhangi bir öneri yapılmaz herhalde.
Ben çalışmalarımı Cuma günü son bir deneme yaparak noktalamıştım.
Öncelikle sakin olmaya çalışın.Şuanda bu yazılanları okurken bile heyecanlanan arkadaşlar olduğuna eminim ama bu sınav ne son ne de bir sonun başlangıcı.
Hayat boyunca insanlar devamlı bu şekilde sınavlar veriyorlar.Bu da onlardan birisi.Örneğin benim yarın sabah final sınavım var ama bir tasarım çalışmasından dolayı hiç bakmadım bile: D (İlk sınavım 100 bu arada) ve hala oturdum bunları yazıyorum: D
Yarın için programınızı yapmıssınızdır büyük olasılık.Cumartesi günü çıkın dışarı deniz kenarına inin,zıplayın coşun ama iki önemli şey var.Birincisi sınavı hiçbir şekilde düşünmeyin ikincisi yaptığınız etkinlikleri yaparken bunu sınavı unutmak için yaptığınızı düşünmeyin (ne demekse bu: D)
ben mesela cumartesi günü bilgisayara hiç bakmamıştım bildiklerimi unuturum diye.şimdi bile gülüyorum yaptığıma.mesela arada aa şu neydi unutmuşum bak dediğiniz olur.aslında onları unutmuyorsunuz unutsanız zaten unuttuğunuz u anlayamazsınız.böyle durumlarda hiçbir şekilde kitabı açıp bakayım falan demeyin.
aksam normal saatinizde yatın.ne erken ne gec.kacta yatmaya alıştıysanız o saatte yatın.yatağa girince pazar günü hakkında hiçbirşey düşünmeyin.kız arkadaşınızı düşünün yada ne bileyim aklınıza ne gelirse onu düşünün : D
pazar günü normal bir şekilde kalkın kahvaltınızı yapın ve yola koyulun.
sınav salonunda deneme sınavlarındakinde farklı herhangi birşey yapmayın.
telaş yapmayın ama gerçekten yapmayın inanın ucunda ölüm yok ya vallahi yok: D inanın bana.şimdi siz söylemesi kolay diyorsunuz ama gerçekten yok; )
soruları alıştığınız sırayla çözün.farklı atraksiyonlar denemeyin: )
ve sınavdan sonra...
işte o muhteşem rahatlama herşeye değer.inanın kendimi hafiflikten uçuyor sanmıştım.sınav esnasında bu hafifliği düşünebilirsiniz.
daha sonraki prosedür zaten belli tercihler falan yapılacak ve bi bakmışsınız kendinizi üniversite sıralarında bulmuşsunuz.
ve belkide böyle benim gibi finallere çalışmak yerine oturup foruma yazı yazacaksınız: )
sınavı kazanamayacağınızı asla düşünmeyin.ki zaten bu yazılanları okuyorsanız sizler belirli bi zeka seviyesini aşmış kişilersiniz.rakiplerinizin çoğu saçma sapan şeylerle ilgilenirken siz kendinizi "kendinizi geliştirmeye" adamışsınız.
sorulara fazla takılmayın.bilemiyormusunuz direk geçin.
soruyu ilk gördüğünüzde verdiğiniz cevap büyük ihtimalle doğru cevaptır.çok emin olduğunuz durumlar haric cevabınızı değiştirmeyin.
ve şunu unutmayın şuanda her ne kadar sıkıntı çekiyor olsanızda bu günlerinizi özleyeceksiniz.
geçen gün dosyalarımı karıştırırken dersanenin ders programı geçti elime ve gerçekten o günlerin ne kadar güzel olduğunu anladım.
hepiniz sağlıcakla kalın...
sorularınız varsa alabilirim