Öss ye girip bekleyenlere buradan duyrulur, asıl gün geldi yarın saat 11 de sınav sınucları http://oss.osym.gov.tr adresinde yayınlanıyor... Şimdiden herkese bol universiteli günler diliyorum.
Dostum nasıl aratalım.Yarın saat 11:00'da yayına açılcak ve sorgulamaları yapabileceğiz.the_alorak' Alıntı:Şimdiden tanıdıkların kimlik numaralarını alın. aratın sabah girilmiyor
Bu siteye wap uyumlu cep telefonları ve el bilgisayarları (Pocket PC vb.) ile de ulaşabilirsiniz
O zaman ben mesajı söyleyim.leet' Alıntı:trceLLilere mesaj atıyordu gnçtrcll önceki gün, işte biLgilerinizi girin açıkLanır açıkLanmaz cebinize geLsin faLAn.. ama msjı siLmişim..
Yani bitmiş.trextra' Alıntı:
Böyle diyor.Artık saatler kaldı.Ben yollamıştım bakalım ne kadar hızlı davranıyorlarÖSYM'nin sınav sonucunu açıklanmadan bir gün önce, gece 24.00'a kadar kısa mesaj olarak gönderen gnçtrkcll'liler, sadece kayıt ücreti olarak, 1 sms ya da 2 kontör ödeyecek.
aslında reklam verebilsek pop-up felan yaptırsak manyak hit yapardık 2,5milyon öğrenci sınava girdi en az 3milyon hit alır.wawwwwcengizzz' Alıntı:osym yarın sitesini parkede yonlendirse imf borcumuzu öder heralde