İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

öss yerleştirme sonuçları

Sinyor

0
İyinet Üyesi
Reaction score
15
kardeşim de abisinin izinden gidiyor :) açıköğretim işletmeye girmiş. umarım diğer arkadaşlar ve yakınları istedikleri yerlere girerler yada girmişlerdir

SargeT

0
Yasakli Uye
Reaction score
10
sınav sonuçlarını bu saatte alabilen çok az insan vardır. Site çok yoğun sabah sabah cafeye tonla müşteri geldi hepsi avcunu yaladı site iptal :p

Loi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
44
sınav sonuçlarını bu saatte alabilen çok az insan vardır. Site çok yoğun sabah sabah cafeye tonla müşteri geldi hepsi avcunu yaladı site iptal :p

Sarget, ben metro ethernet uzerindeyim gonder numalari sonuclari gondereyim sana, ucretleri kirisalim :D

Ekstra

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Bartın'a gelen varmı 4. lazım villa kiralıyacaz bu sene bayan gelirse ilk ay kira almayacaz :D

tolgatarim

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
2 yıllık bilgisayar bölümlerinden mezun olan arkadaşlar ahmet yesevi üniversitesine sınavsız bilgisayar mühendisliğine geçebiliyor.Eğitim uzaktan dönem ücreti 1500 YTL

askerlikti kariyerdi ihtiyacı olana link

http://www.yesevi.net

Ozcan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
59
Bütün forumlarda olduğu gibi burdada iyi bi okul kazanan biri yok sanırım. Tabi forumlar sürekli takip edildikleri için fazla ders çalışamadıklarından dolayı doğaldır böyle sonuçlar. Güzel okul kazanan birilerini görmek istiyorsanız :D çevrenizde internet ile ilgisi olmayan ve sınava giren kişilere sorarsanız güzel cevaplar alabilirsiniz.

Açık öğretim bence bir başarı değildir. Babam bu okulu kısaca Askere Gitmeme Fakültesi Diye Tanımlar.

Paralı okullarda bir başarı değildir.

Siz diceksiniz sen ne yaptın işte aynı sorun bendede var pc için gittim Bilg. Prog. Okudum 4 yıllık veterinerlik ziraat vs. yazmadık tabi insan askere gitmeden önce farkına varamıyor orda bi 15 ay geçince neyin ne olduğunu anlıyor. Şimdi piişmanmısın diye sorarsanız pc başında oturmakyan hoşlanıyorum ara sıra yatıp uyumak bile gelmiyor. İşimde pc ile ilgili olunca işimide seviyorum. :D Sonuçta diğer tarafta gidip ineklerin popolarına elimi sokmak -vardı.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.