İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Oto ekspertiz nedir?

reyting Tv

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
1 Şubat 2017
Mesajlar
222
Reaction score
6
Yeni araç alacak kişiler, alacağı vasıtaları bir uzmana göstererek, herhangi bir problemi var mı bunu öğrenmek istemektedir. Aracın geçmişte olan bir kazası, değişen parçası ya da mekanik aksamında herhangi bir bozulma var mı diye bir uzman tarafınca bakılır. Bu işleme oto ekspertiz işlemi denilmektedir. Bu işlem cevabında araç için bir rapor hazırlanmış olur. Tutanağa nazaran şahıs aracın tüm bilgilerinı görebilmektedir. Bu noktada muayyen firmalardan ve bu hizmeti sunan kişilerden oto ekspertiz hizmeti alabilirsiniz.

Oto ekspertiz hizmeti yetkili olan servislerde gerçekleştirilmesi gereken bir hizmettir. Oto ekspertiz hizmetinden istenilen verimli sonuçların alınması için aracın pak bir şekilde servise getirilmesi gerekir. Aksi durumlarda merkezimizde aracın önce detaylı temizliği sağlanır, ardından ekspertiz muayenesine geçilir.

Ekspertiz muayeneleri aracın aksamlarının incelenmesi için özel olarak hazırlanan alanlarda gerçekleştirilir. Sonuçların şeffaf olması ve gerçeği yansıtması için hem cihazların bakımlı olması aynı zamanda testü icra eden bireyin uzman olması icap eder. hospitacar olarak oto ekspertiz hizmetlerinde araç sahiplerine en kısa zamanda en reelci neticeler yansıtılır. Her araca ekspertiz uzmanlarımız titizlik ile yaklaşır ve hiç bir husus gözden kaçmadan dikkatli bir şekilde ekspertiz hizmetleri yürütülür.

Türkiye'nin bir çok şehrinde hizmet veren hospitacar özellikle antalya oto ekspertiz ve manisa oto ekspertiz denildiğinde akla gelen en başarılı oto ekspertiz firmalarından biri olmaktan gurur duymaktadır.

 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst