İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Oto için müzik sistemi tavsiyeniz

favorites

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
bir araba aldım. toyoto corollo. uzun zamandır düşünüyordum. dün kısmet oldu.
birde teyp aldım
mp3 - cd ıvır zıvır varmış. ben açıkçası anlamıyorum bu işlerden. açıklamalarını okudum öyle aldım

ürün bu : SONY CDX-GT20 CD/MP3 ÇALAR

http://www.hepsiburada.com//productdetails.aspx?categoryid=26082&productid=otsonycdxgt20

şimdi buna bir kolon vs. lazım olur dimi? yoksa arabanın kendi kolonları yeterli olurmu?

kolon almam gerekirmi ekstradan? evet ise adı nedir modeli nedir?

vs..vs :)

SargeT

0
Yasakli Uye
Reaction score
10
Toyota corolla nın kendi üstündeki kolonlar fazlasıyla yetecektir. Abartıya gerek yok zamanında bende kötü bi doğan aldım hevesle güzel bi teyp iki tane jbl 1250 30 cm lik kolonlardan koydum o gün bugündür bagajda yer kaplamaktan başka bir işe yaramıyor.

favorites

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
ya yok eğer yetiyorsa kalsın. öyle cıstak cıstak sevmem zaten. eşşek kadar herif olduk :D
sorayım dedim ekstra birşey gerekiyormu diye
o zaman kalsın bu şekilde. yarın gidip taktırayım teybi bu şekilde o zaman

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
73
Öncelikle hayırlı olsun.
Arabalar teypsiz mi geliyor?

favorites

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
ya toyotanın dandik teybi var üzerinde
hiç haz almadım ne sesten ne radyodan. 6 kanal var sadece. otomatik arama vs yok. maksat teyp olsun diye koymuşlar. e biraz müzik keyfi olsun dedim, gitti bunu aldım mp3 cd vs yazıyordu. ne olduğunuda bilmiyorum. bakalım deneyelim :D

db.gen.tr

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Benim tavsiyem toz olayına karşı ön panelsiz cd çalarlı teyp almamandır. Ayrıca burdaki fiyatlar uçuk doğubank düşünürsen oraya bak derim :)

dreamz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
bu tesisatı böbrek taşı tedavisindede kullanabilirsiniz,normal bir lazer(böbrek taş kırma hedösü) saniyede 5 kez vururken bu tesisat 10 kez vurcaktır :D

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.