- Reaction score
- 0
Otomatik Konu Güncelleyici V1.0 Çıkmış Bulunuyor.
Nedir Bu Oto Konu Güncelleyici ?
- Siz Programa Konunun Linkini Girin. ( Program Max 5 Tane Konu Girilebilecek Şekilde Dizayn Edilmiştir. )
- Süreyi Belirleyin.
- Mesajınızı Yazın.
Ve Programı Başlatın.
+ Programa Eklediğiniz Bilgiler Doğrultusunda Konunuz Sürekli Güncel Kalır.
+ Programın Mesaj Kısmında Anlık Değiştirmeler Yapabilirsiniz.
+ Programın Hata & Bugları Tamamen Kapatılmıştır.
+ Sisteminiz Çok Yoruldugunda Size Mesaj İLe Bilgilendirir. ( ÖRN : Sisteminiz Çok Yoruldu. KapatmaK İster Misiniz ? [ EVET ] - [ HAYIR ]
+ Lisans Satın Aldıgınızda Menüden Güncelleme Yapabilirsiniz. ( Demo Sürümünde Güncelleme Mevcut Değildir. )
+ Lisans Eklendi. Aşağıda Vermiş OLdugumuz Link Demo Sürümüdür.
Demo Sürümde Her Bilgisayar Sadece 10 Kere Kullanabilir.. ( Kalan Kullanım Hakkınızı Programda Görebilirsiniz. )
| ÖNEMLİ | : Programa Konu Linki Girip Onaylamadan Önce, Mutlaka İnternet Explorer İLe Programa Eklediğiniz Sitelere Giriş Yapın. Özellikle Belirtiyorum. "BENİ HATIRLA" Seçeneğini MUTLAKA İŞARETLEYİN. ( Program , Mozilla - Google Chrome - Opera DESTEKLEMEZ )
Link : http://uploaded.to/file/pabs5e
Ücret ; Vodafone TL Yada Paypal : 20 TL ( Ömür Boyu Lisans )
R10 Davetiyesi Gönderen Kişiyede SINIRSIZ lisans Verilecektir.

Nedir Bu Oto Konu Güncelleyici ?
- Siz Programa Konunun Linkini Girin. ( Program Max 5 Tane Konu Girilebilecek Şekilde Dizayn Edilmiştir. )
- Süreyi Belirleyin.
- Mesajınızı Yazın.
Ve Programı Başlatın.
+ Programa Eklediğiniz Bilgiler Doğrultusunda Konunuz Sürekli Güncel Kalır.
+ Programın Mesaj Kısmında Anlık Değiştirmeler Yapabilirsiniz.
+ Programın Hata & Bugları Tamamen Kapatılmıştır.
+ Sisteminiz Çok Yoruldugunda Size Mesaj İLe Bilgilendirir. ( ÖRN : Sisteminiz Çok Yoruldu. KapatmaK İster Misiniz ? [ EVET ] - [ HAYIR ]
+ Lisans Satın Aldıgınızda Menüden Güncelleme Yapabilirsiniz. ( Demo Sürümünde Güncelleme Mevcut Değildir. )
+ Lisans Eklendi. Aşağıda Vermiş OLdugumuz Link Demo Sürümüdür.
Demo Sürümde Her Bilgisayar Sadece 10 Kere Kullanabilir.. ( Kalan Kullanım Hakkınızı Programda Görebilirsiniz. )
| ÖNEMLİ | : Programa Konu Linki Girip Onaylamadan Önce, Mutlaka İnternet Explorer İLe Programa Eklediğiniz Sitelere Giriş Yapın. Özellikle Belirtiyorum. "BENİ HATIRLA" Seçeneğini MUTLAKA İŞARETLEYİN. ( Program , Mozilla - Google Chrome - Opera DESTEKLEMEZ )
Link : http://uploaded.to/file/pabs5e
Ücret ; Vodafone TL Yada Paypal : 20 TL ( Ömür Boyu Lisans )
R10 Davetiyesi Gönderen Kişiyede SINIRSIZ lisans Verilecektir.