sohbet odaları

Otogaleri scripti arıyorum [PHP]

iyimi

Profesyonel
Bilgiler
Reaksiyon
0
Şube
Mersin
234 Aydır Üye
Merhaba, bir otogaleri scripti arıyorum (PHP), aradığım özellikler şu şekilde;

Yönetim panelinden araç markası, araç bilgileri eklenip silinebilecek, her bir araç için 5 adete kadar resim yüklenebilecek. Ziyaretçi arayüzünde ise markalara, fiyatlara, anahtar kelimeye göre arama yapılabilecek, eklenmiş resimler 1'i büyük kalanı küçükresim olarak görüntülenebilecek.

Bu isteklerimi cevaplayabilecek ücretsiz, ücretli script tavsiyeleriniz nelerdir? Ben böyle bir scripti yazabilirim diyen arkadaşlar fiyat talepleriyle birlikte özel mesaj atabilirler.
Yanıtlarınız için şimdiden teşekkürler..

NeFuSa

Müptela
Bilgiler
Reaksiyon
15
Şube
İstanbul
204 Aydır Üye
Normal herhangi bir resim galerisi scriptini oto galeri scriptine çevirsen olmaz mı?

visitistanbul

Müptela
Bilgiler
Reaksiyon
9
Şube
Bebek
205 Aydır Üye
Ya da "Auto Gallery Script" yazıp google yazssan sonra onu satın alsan ve bir güzel türkçeleştirsen.. ;)

NeFuSa

Müptela
Bilgiler
Reaksiyon
15
Şube
İstanbul
204 Aydır Üye
Satın alıp birde uğraşacağına, birine istediğin özelliklerde yazdırsan daha iyi bence :)

ankara

Profesyonel
Bilgiler
Reaksiyon
0
Şube
Gemlik - Bursa
206 Aydır Üye
Resim galerisi Mantıklı ve basit geliyor bana :)
bende var bi otomobil sitesi. html yaptım 3 aydır bitmiyo sende öle yap :p

AlwaysFc

Müptela
Bilgiler
Reaksiyon
3
207 Aydır Üye

iyimi

Profesyonel
Bilgiler
Reaksiyon
0
Şube
Mersin
234 Aydır Üye
Aslında en iyisi özel yazdırmak olacak galiba,

Yönetim panelinden araç markası, araç bilgileri eklenip silinebilecek, her bir araç için 5 adete kadar resim yüklenebilecek. Ziyaretçi arayüzünde ise markalara, fiyatlara, anahtar kelimeye göre arama yapılabilecek, eklenmiş resimler 1'i büyük kalanı küçükresim olarak görüntülenebilecek.

bu özelliklerde script yazarım diyen arkadaşlar tekliflerini bu mesaja cvp olarak veya özel mesajla iletebilirler.

• Yararlı
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur. iyinet.com sayfalarında yer alan yazı, görsel ve linklerle ilgili hukuki şikayetleriniz için Buradan iletişime geçmeniz durumunda, ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 7 gün içerisinde iyinet yönetimince tarafınıza dönüş sağlanacaktır.