İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Otomatik Ping Kuponlarınız!

netster

0
İyinet Üyesi
Reaction score
24
Selamlar ,

Pinglet.net'de artık otomatik ping özelliğide aktif. Ücretli bir seçenek olan otomatik pingden 1 ay boyunca ücretsiz yararlanabilirsiniz. Bu bölüm sayesinde , otomatik ping talimatı verdiğiniz web siteniz sizin belirleyeceğiniz zaman dilimlerinde otomatik olarak pingletilecektir ve ping kayıtları siteniz her pinglendiğinde hesabınızda gösterilecektir.

Otomatik ping kontrol panelinden bir resim :

otoping.jpg

Kupon kodunu nasıl kullanacaksınız ?

Öncelikle http://www.pinglet.net/index.php?sayfa=kayit adresinden siteye kayıt olmanız gerekiyor.

Üyelik işlemini tamamladıktan sonra "Otomatik Ping" linkine tıklayın. Şu sayfayı göreceksiniz ;

kuponkullanimi.jpg

Kırmızı çerçeve içine alınmış bölüme aşağıdaki kupon kodlarından birisini girin ve Yallah Tazyik! butonuna tıklayın. Kupon işleme alınacak ve hesabınız güncellenecek. Tekrardan "Otomatik Ping" linkine tıklayıp sitenizi güncelleyin. İlk pinginiz üye olduğunuz andan itibaren 1 gün sonra gönderilecektir.

İyinet üyelerine özel kupon kodları ;

IYINETDFTY
IYINETUJUJ
IYINET0001
IYINET0002
IYINET0001
IYINET0002
IYINET0003
IYINET0004
IYINET0005
IYINETVAS4
IYINETAXXS
IYINET54SA
IYINET23AS
IYINETZZDR
IYINETJT6F
IYINETHH8F
IYINETVBV5
IYINETDFYH
IYINETZXZC
IYINETY666
IYINETNNHU
IYINETJULL
IYINETBBGG
IYINET65YG
IYINETVCC0
IYINETLOOH
IYINETDFRE
IYINETLOPM
IYINETBVFG
IYINETFGGG
IYINET7764
IYINETYH77
IYINETVGHU
IYINETGH7U

Dikkat! Kuponlar tek kullanımlıktır. Eğer "Böyle bir kupon kodu bulunamadı" hatası alırsanız sizden önce başka birisi o kupon kodunu kullanmıştır. Başka bir kod deneyin.

netster

0
İyinet Üyesi
Reaction score
24
Diğer sitelerin kuponları tükendi iyinetin hemen hemen hepsi duruyor. daha 5-6 tane kullanılmış :) PM ile göndersem hiç kullanılmazdı sanıyorum :)

Muhendis

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
Teşekkürler. 1 sitemi ekledim. Normalde ücret tablosu nasıl olacak acaba ?

netster

0
İyinet Üyesi
Reaction score
24
@ Line , aynı kullanıcı ismi ile üye olduysan eğer o site inanılmaz bir patlama yaşar geleceği gören dedikleri bu olsa gerek. :) Umarım çok başarılı olursun ki eminim çok başarılı olacaksın.

@Muhendis , bu bölüm sadece kamuoyu ölçümü , sistemdeki hataları çözmek ve ileriye dönük bir yatırım olarak hazırlandı. Türkiye'de şu anda Pinglet! ile boy ölçüşebilecek bir web sitesi yok ben bundan dolayı cesaretlenip içerik ping olayını devreye sokmak istiyorum. Otomatik ping özelliği sadece $5/ay olacak. Bu bölümün kazançları direk olarak "İçerik Ping" sistemi için alt yapı oluşturmaya gidecek. Bu arada içerik ping özelliğinide 2 çeşit sunmak istedim. Ücretsiz ve sadece tek ping/ücretli ve anlık ping + günlük(ta ki sayfa indexlenene kadar) ping olarak.

Line

0
İyinet Üyesi
Reaction score
48
@ Line , aynı kullanıcı ismi ile üye olduysan eğer o site inanılmaz bir patlama yaşar geleceği gören dedikleri bu olsa gerek. :) Umarım çok başarılı olursun ki eminim çok başarılı olacaksın.

@Muhendis , bu bölüm sadece kamuoyu ölçümü , sistemdeki hataları çözmek ve ileriye dönük bir yatırım olarak hazırlandı. Türkiye'de şu anda Pinglet! ile boy ölçüşebilecek bir web sitesi yok ben bundan dolayı cesaretlenip içerik ping olayını devreye sokmak istiyorum. Otomatik ping özelliği sadece $5/ay olacak. Bu bölümün kazançları direk olarak "İçerik Ping" sistemi için alt yapı oluşturmaya gidecek. Bu arada içerik ping özelliğinide 2 çeşit sunmak istedim. Ücretsiz ve sadece tek ping/ücretli ve anlık ping + günlük(ta ki sayfa indexlenene kadar) ping olarak.

Aynı kullanıcıyla üye oldum , inşallah yapıcaz bişeyer .İyi domain kaptım sanırım :D

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.