İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Oyna65 kesik atttımı

cahveci

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bugun MAil geldi affiliate için kesik atılmadıgını ve adam bası 0.5 dolara düştüğünü maille bildirdiklerini ve mesajı düzeltmemi istediler bende ricalarını kırmadım ama bana mail gelmedi mail listelerini dikkatli kontrol etmelerini istiyorum bende bir firmayı karalamak güzel bişi değil ama az daha dikkatli olursanız başarıya daha çabuk ulaşabilirsiniz iyi çalışmalar

80 dolarlık bakiyem vardı :) 35 yollamıslar sizdede aynı sorun var mı

DincerAydogdu

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
29
Önceden belirttikleri gibi, haziran kazançlarını üye başı 0,5 den saymışlar. Aynı durum bende de var yani. Neteller de konuşlanmış küçük bir miktara "Fee" başlığı altında.

Mp3Powers.Com

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaslar bugünmü aldiniz ödemeleri?
baskasinin paypalina yattigi için para daha kontak kuramadim bilmiyorum yatip yatmadigini mail attim bakalim, gönderilen faturaya göre bende kesinti yapilmamis.
Ama para hesaba gecmeden kesin konusmak yanlis olur.
Faturada yazan miktarmi yatmis hesabiniza?

DincerAydogdu

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
29
Faturadan kastını anlayamadım. Bana herhangi bir fatura ulaşmadı. Kazanç bu sabah netellera geçmiş. Ben sadece accept ettim.

Mp3Powers.Com

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bana ayin 6 sinda bi mail geldi , lütfen ekdeki formu doldurup imzalayip faxlayin veya emaille geri gönderim diye, Invoice felan yaziodu yani fatura sanirim,

karsi tarafin bilgileri benim bilgiler vardi, yukaridaki bilgileri onayliyorum diye imza atip yolladim..

cahveci

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
mp3powers sanırım sen oyun oynuyosun benim gibi oyuncu bilgisi için affiliate için değil :)

Mp3Powers.Com

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
cahveci' Alıntı:
mp3powers sanırım sen oyun oynuyosun benim gibi oyuncu bilgisi için affiliate için değil :)

oyun için degil affiliate icin geldi,bilmedigimiz biseyi imzalayip yollicak halimiz yok :)

burdan bakabilirsin gelen zimbirtiya

invoice.gif

G

Gencadam

Misafir
Mayıs kazancını 1 dolar üzerinden, haziran kazancını 0.5 üzerinden onaylayıp ödememi bugün paypal'a yaptılar. Ama haziran için 0.5 olayına gıcık oldum.

M

mmclk

Misafir
Ben bu 0,5 olayını duyurduklarında sinir olup tüm bannerlerini kaldırmıştım. Ama para gelince sinirim geçti tekrar ekledim bannerleri şu ortamda 0,5 de iyi sayılır.

canparlak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ama artık ne yazıkki direk üye olanlara fun players a para vermiyorlar

DincerAydogdu

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
29
silenceofdarkness düşünüyorum da ben de dahil olmak üzere senin alt üyen olarak üye olan en az 20 kişi vardır bu forumdan. Ortalama 100 $ dan kişi başı 15 $. Minimum 300 $ gibi bir rakam geçiyordur ayda sanırım eline.

Yanlış anlama helal-i hoş olsun. Sen kazandırıyorsan tabi ki sende kazanacaksın. Her zaman üye olurken linki tanıtanın referinden olmayı tercih ederim. Benimki sadece matematik. Ayrıca kişisel olarak da böyle bir sponsorla beni tanıştırdığın için teşekkür ederim.

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
dün üye olan kullanıcının kazançlarının bugün 0 olarak gözükmesi caiz midir?

canparlak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaşlar size birşey söylemek istiyorum banim haziran ayı kazançlarımı 1$ dan sayıp 295$ olarak yolladılar haberiniz olsun isterseniz itiraz edin çünkü ben bi daha kullanamıcam cpa ya geçirdiler beni 1 real üye çıkartmıştım.tavlaat.com dada var mı bu 1$ muhabbeti bilen var mı

B

besturk.net

Misafir
arkadaşlar size birşey söylemek istiyorum banim haziran ayı kazançlarımı 1$ dan sayıp 295$ olarak yolladılar haberiniz olsun isterseniz itiraz edin çünkü ben bi daha kullanamıcam cpa ya geçirdiler beni 1 real üye çıkartmıştım.tavlaat.com dada var mı bu 1$ muhabbeti bilen var mı
Arkadaşım mail adresini yazarsan onlara itiraz edebiliriz.
Bide ödemyi nasıl aldın ?
Ve türkiyedemisin ?

canparlak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
evet tr deyim paypal ile aldım başka hiç mi yok 1$ olarak alan amma ballıyım be :)

canparlak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
siz isterseniz bazılarına 1$ la ödeme yapmışsınız bize niye 0.5 e düşürdünüz diye sorun

G

Gencadam

Misafir
ploop' Alıntı:
dün üye olan kullanıcının kazançlarının bugün 0 olarak gözükmesi caiz midir?

Dünkü kazançlar sıfır görünüyor, ama yeni üye olmadım. Yeni üyelikle alakası yok sanırım.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.