İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

oyna65 ödeme alan varmı ?

B

besturk.net

Misafir
Merhabalar...
oyna65'den ödeme alanlar varsa;
- almak için bişi yapmak gerekiyormu (mail atmak gibi)
- Ayın belirli bir günündemi ödeme yapıyolar?
- Bankaya yatırdıklarında ne kadar komisyon alıyolar?
Bu sorulara yanıt verirlerse sevinirim...

canparlak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
500$ a yapıyorlar galba wire transfer onların sna mail atmış olması lazım bana mail attılar update edin hesabınızı diye orda neye istiyorsan onu seçip update et otomatik yollarlar gibi geliyor 10 unda ödeme olacak dediler bana

skassas

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ben aldım ödememi.Tam 191$ ama biraz zor oldu.Ayın 15'i gibi hesabımın onaylandığına dair mail geldi. Netteller hesabım olmadığından benden yaratmamı istediler. Havale edin filan dedim. Tamamda 50$ gibi bir kesinti olur dediler.Bende netteler hesabı açıp gönderdim.Ama param bir türlü yatmak bilmedi. Bir kaç kez mailden sonra yatırdılar.Oda 242$lık hesabın sadece 191'ini.Bunun sebebi ayın 10'una kadar olan bölümün 191$ tutuyor olması sanırım.Geçenlerdede haziran ayıda dahil olmak üzre bundan sonraki üyeliklerin 0.5$ olarak değerlendirileceğine dair mail geldi.

B

besturk.net

Misafir
Geçenlerdede haziran ayıda dahil olmak üzre bundan sonraki üyeliklerin 0.5$ olarak değerlendirileceğine dair mail geldi.
Evet banada geldi fakat hâla 1 $ veriyolar ???

G

Gencadam

Misafir
İstatistiklerde öyle görünüyor. Geçen ayınkini de 0.5 üzerinden ödeyeceklermiş. Hesapsız kitapsız iş yaparlarsa böyle olur işte.

M

mmclk

Misafir
Adamlara bak geçmiş ayın tarifesinde değişiklik yapıyolar. temmuzunkinide 0,25'e düşürmeyecekleri ne malum.

B

besturk.net

Misafir
ya arkadaşlar türkiye sorumlusunda bir pislik olmasın ?
çünki istatistikkleride değiştirmeleri lazımdı

mexut

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
besturk.net' Alıntı:
ya arkadaşlar türkiye sorumlusunda bir pislik olmasın ?
çünki istatistikkleride değiştirmeleri lazımdı

sanmıyorum.. ödemeleri turkiye sorumlusu değil direk vegas muhasebesi tarafından paypal yada neteller hesabınıza yapıyorlar.

bence vegasnun hesapsızlıgı.. yakında yeni bir sponsor duyuracagım size bekleyin :)

G

Gencadam

Misafir
Yeterli İngilizce'm olsa yazacaktım ama yazamıyorum. Yazabilen arkadaşlar yardımcı olursa gönderelim. Nedir, neyin nesidir şu iş. Çok saçma.

M

mmclk

Misafir
ben mail attım, ilgilenen olmayınca aynı maili tekrar attım.

Cevap olarak;

Aynı maili iki kere atmamda bi anlam olmadığını, tüm webmasterlere aynı tarifeden ödeme yapılacağını, kendileriyle bu şartlar altında devam etmek istemiyorsam ortaklık sisteminden ayrılabileceğimi (izinleri için ayrıca teşekkür edeceğim) belirten bi mail attılar .

Mp3Powers.Com

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Could you kindly complete and sign the attached form. Once you have done so
please email it back to us or send by fax (+357-25-828883). Once we have
received this competed form we will send you your payment right away.
-----------------------------------------------------------------------
diye bir mail gelmis bugün bana fatura gibi bisi yollamislar imzalayip onaylamami istiyolar.
Bu arada 0.5$ den deil 1$ den saymislar funlari.

G

Gencadam

Misafir
Ee ne peki bu çelişki? Biri diyor 0.5 kendileri diyor 1 dolar. Acaba hangisi gerçek?

Mp3Powers.Com

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sanirim bu aydan itibaren 0.5, çünkü adamlar invoice yolladi.

# of players | cost
179 | 179

yaziyor..

uyuz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sponsorluk işleri ne yazık ki böyle. maili marko paşaya atın en iyisi...

Mp3Powers.Com

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bi arkadaşım fun cp sistemine geçmek için mail attı ve cevap olarak ilk önce 3 hafta deniyeceklerini eğer memnun kalırlarsa fun cp sistemine alacaklarını belirtmişler, sanırım bu sponsorda rahmetli oldu, her zamanki gibi erken davrananlar paraları götürdü..

G

Gencadam

Misafir
Bekledikleri paralı üye potansiyelini yakalayamadıkları için doğal olarak da oradan buradan kısmaya başladılar. İtibarlarının düşmesi bence umurlarında değil, ne kadar kar etsem iyidir diye düşünüyorlar. Randevum.com gibi işte, aynı sorunu yaşıyorlar. Ha tıklamaya ödemişsin, ha bedava üyeye. İkisinden de paralı üye çıkartamadıkları için zarar ediyorlar. Benim anlamadığım bunu neden zamanında düşünmüyorlar?

iyiniyetlihacker

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ARKADAŞLAR BU SİTE SAYESİNDE SİZİN SIRTINIZDAN BİR KAÇ KİŞİ PARA KAZANIYORLAR, ONLAR ÖDEMELERİNİ ALIYORLAR, GECENLERDE BİRİNİN NİCK VERDİM FORUMDA, YİNE İSTEYEN VARSA EKLESİNLER BENİ [email protected] YAZAYIM KİMLER OLDUKLARINI

uyuz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Gencadam' Alıntı:
Bekledikleri paralı üye potansiyelini yakalayamadıkları için doğal olarak da oradan buradan kısmaya başladılar. İtibarlarının düşmesi bence umurlarında değil, ne kadar kar etsem iyidir diye düşünüyorlar. Randevum.com gibi işte, aynı sorunu yaşıyorlar. Ha tıklamaya ödemişsin, ha bedava üyeye. İkisinden de paralı üye çıkartamadıkları için zarar ediyorlar. Benim anlamadığım bunu neden zamanında düşünmüyorlar?
çünkü profesyonel değiller. işi ciddiye alarak yapmıyorlar. bir firma boyle bir işe girerken her türlü ihtimali düşünür. aslında esas profesyoneller sadece paralı satış üzerine yaparlar ya da belirli bir oran kolaylar derler ki atıyorum 200 tıklamadan 1 paralı üye çıktığı sürece ödeme yapılır, yoksa sadece paralı üyeye yapılır. ama ciddi değil bunlar ve piyasada uzun süre kalamazlar. eğer firmanın geçmişi yoksa tamamen ödememe/ödeme planında değişiklik yapma riski vardır. ben yabancı bir sponsorla çalışıyordum. kişi başına 1$ veriyordu. baktı para kazanamıyor dedi artık 0.75$ yapıcam. ama geçen ay için değil "artık". yani diyor ki istersen ayrıl programdan kardeşim, tutan yok kazandığın yanına kardır. zaten sonra kapandı o firma ama mağdur olan olmadı. çünkü adamlar ciddi yapıyorlar işlerini.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.