İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Oyna65

canparlak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar forumda bi ara tartışılan oyna65 in affiliate programındayım bugün mail geldi mati den ya cpa 25 $ a geçin yada %20 kardan alın diye bendede 1 real player çıktı bu oyna65 sadece 1 ay idare etti var mı başına başka böyle birşey gelen ?

Uurz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Benim 2. ayım 3 real var $ükür öyle bi mail gelmedi...

canparlak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
valla 250 tanede 1 tane real çıktı
uurz sende kaç tanede 3 tane çıktı ?

Uurz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
300 de 3 real var demekki adamların ratiosu var içten içe 200:1 250:1 falan heralde.
Bi yabancı sitem var çıkıyorsa ordan çıkıyodur türklerden para veren çıkmaz :)

G

Gencadam

Misafir
Biz de aynı sistemdeyiz, ama arada bir real kullanıcı da istiyorlar. Yoksa program değişikliği teklif ediyorlar.

cahveci

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bak kardes tavlaat.com play65.com un tr bayisini aldı ben ise gammonempire.com un tavlazar.com olarak aldım bu iki şirket istersen regedit olarak gir Skill Empire altında calısıyor gammonempire.com dan ben alamadım ödememi bundanda alacağım mechul daha ilk ayım gammon empire de baya bi param yandı du bakalım dikkatli olun bence sizde ayın 10 u na ne kaldı görecez

B

By-e

Misafir
ya bu site benim aklımı çok karıştırdı. Şimdi buna üye oldukdan sonra tam olarak ne yapmalıyız. Banner larını falan attım. O kadar hitli bir siteden üye click ler falan görünmüyor.

mail attım adamlara şöyle bir yanıt geldi.

----------------

Hello,

Just a short note to welcome you to our affiliate program and to wish you success in your campaigns! My staff and I are here to give you the best support to optimize your efforts in reaching the best results in advertising our online backgammon software.

Please to not hesitate to contact me if you have any questions or need any information. By all means email or call me with any requests that you believe can help you succeed in promoting play65 and reach your own personal goal.

Best Wishes,

M

mmclk

Misafir
By-e
Üye başı 1 dolar sistemine geçmek istiyosan mail atıyosun seni o sisteme geçiriyolar.
Üye olduktan sonra mail atmazsan real player sisteminde kalmış oluyosun.

canparlak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
.

ya ben ödeme kesin yapacaklar gözüyle bakıyorum ama yarın son günüm bildirmek için beni geçirecekler 25$ cpa sistemine gerçi o ne demek onu da çözmüş değilim ya 1000 tıklamaya 25$ mı verecekler anlamış değilim mati abimize bi mail atıp 1 ay daha deneme yapsak olur mu diyeceğim sonucu bildiririm işallah kabul eder ;)

B

By-e

Misafir
Bu maili türkçemi atıyoruz iniglizcemi ve hangi maile atıyoruz. Birde ingilizce olarak atıyorsak ne yazıyoruz :confused: help

canparlak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hangi maili ? 1$ fun a geçme mailini ise
could you change my account to 1 $ fun player yazsan yeter

M

mmclk

Misafir
[email protected] adresine canparlak'ın anlattığı şekilde yazarsan 24 saat içerisinde o sisteme geçersin. Ayrıca bana ""Herhangi bir sorun olduğunda [email protected]'e yazarsanız size yardımcı olabiliriz."" şeklinde bi mail yolladılar. İkisinede at bence :)

M

mmclk

Misafir
canparlak sen "fun player 1 $ " sistemine göre ortalama günde kaç üye kazandırıyosun ?

canparlak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
x

12 13 üye çıkartıyordum 12.000 tekil hit ile
ama toplam 1 real üye çıkınca böle oldu :)
25 cpa da her real üyeye 25$ veriyorlarmış onu da sordum
artık pek kazanamıcam ama neyse :)
başka var mı böle bildiiniz sponsor arkadaşlar?

M

mmclk

Misafir
ben de "fun player 1 dolar" sistemindeyim. 3000 hitle 10-20 arasında üye çıkarıyorum, mesela dün 17 üye çıkardım. ama sen bu mesajı yazdıktan sonra keyfim kaçtı:)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5