İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Oyun firması

Minoxess

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba İyinet forum üyeleri web tabanlı oyunlar firması kurmak istiyorum. Bunun için 2 veya 2den fazla kişi olmalıyız. Önce 1 oyun kurucaz zamanlada çoğaltıcaz. Gelir kaynağı olarak oyun içinde altın, para veya eşya satıcaz. Oyunların tutma olasılığı %90 çünkü facebook üzerinde büyük bi kitleye sahibim grafik bilgim de var. Yorumlarınızı bekliyorum.

bornvip

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba.
Ben ortak olmak isterim fakat oyun gibi işlerle hiç uğraşmadım. İyi derece tasarım işleriyle uğraşıyorum.
Sizin aradığınız ortağın kriterlerini merak ediyorum. Bir kod yazarı olur... Bir oyun modelcisi olur...

Minoxess

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Aynen reklam kaynaklarım güçlü olduğu icin para kazanacağımıza inanıyorum.

CTRL14

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
isterseniz kodlayama yapa bilirim(2 senedir web program,tasarımla ilgileniyorum) skype veya facebook adresinizi özel mesajdan gönderirseniz sevinirim

bornvip

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bir online oyun yapımı... 10bin tlden aşağı teklif verirde kabul edin :) daha sade düşünmekte yarar var. Cepte para olmadan bu denli büyük projelere girmek..zor. :)

CTRL14

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
projeyi görmeden parayı açıklayamam yani neler olacak gibisinden skype adresimi ö.m(özel mesaj) yolu ile iletiyorum cevap verirseniz sevinirim.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.