İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Oyun Forumuna Düzenli Çalışacak Post'cular Aranıyor.

ReaSpeakLife

0
İyinet Üyesi
Katılım
1 Ağustos 2010
Mesajlar
107
Reaction score
0
Merhababa arkadaşlar. Yazıyı sonuna kadar okumadan başvuru yapmayın lütfen !

YakarNET Teknoloji Hizmetleri olarak sitemiz için yeni bir post ekibi kurmayı hedefliyoruz, bu ekibimizde yer almak için sizde aşağıdaki maddeleri mutlaka ama mutlaka okuyup başvuru yapabilirsiniz,

Toplam 10 Adet postçu arkadaş ile anlaşacağız. Her postçu en fazla 2 bölüm seçebilir. Bölümleri aşağıda belirtiyorum. Karşılıklı memlun kalınması durumunda iş bitiminde anlaşmalar yenilenecek ve iş sürekli devam edecektir.

--> Öncelikle toplam post sayısı 1500'dür.( aylık ) Postlar düzenli olarak 50-50-50 şeklinde atılacaktır.Ara verildiği takdirde ( Haftada en fazla 2 kez ara verilebilir, ) 2 günün yerine 100-100 olacak şekilde postlar tamamlanacaktır. Tatile gittim, annem hastalandı, babam kızdı gibi mazeretler geçerli olmayacaktır.

--> Copy/Paste edilen konuların başlıkları mutlaka değiştirilecektir. Aynı şekilde olan başlıklar kabul edilmeyecektir. Aynı zamanda yazının içeriğinde de özellikle ilk paragrafta yazının konusunu özetleyen en az 25 kelimelik bir tanıtım yazılacaktır.

--> Konuların kalitesi çok önemlidir. İş yapmak adına iş yapıp 1500 postu tamamlayanlar ödeme beklemesin. %100 emek gösteren ve işini layıkı ile yapanlara her iş sonunda +25tl daha ödenecektir.

--> Her postcu arkadaşımız, seçtiği bölümün gelişiminden, konu seçiminden, ve mesajlarından sorumlu olacaktır. Bir nevi o bölümün moderatorlük görevini üstlenecektir.

Tekrarlıyorum iş olsun diye gelmesin kimse... 4 Maddeyi de dikkatlice okuyun ve anlayın.. 5 maddenin herhangi birinde aksamalar yaşarsak ödeme yapılmayacağını şimdiden belirtiyorum !..

Günlük Atılacak Post : 50 Adet - Başlıklar Özgün
Aylık Atılacak Post : 1500 Adet - Başlıklar Özgün
Ücretlendirme : 60 TL + Yukarıdaki Maddeler

Kaliteli, Özverili, Sağlam iş çıkaran, Yaptığı işin arkasında duran kişiler ile çalışmak istiyoruz.


SEÇEBİLECEĞİNİZ BÖLÜMLER :


Ödemeler her iş bitiminde Banka Havalesi, EFT, Kontör, Misli.com veya şans oyunlarına havale olarak yapılabilir. Paypal ve Postane ile çalışmıyoruz. Ödemelerde herhangi bir gecikme aksama vb. sorun yaşanmaz. Ödemeler iş sonu yapılmaktadır.

Katılımcı arkadaşlar seçmiş oldukları bölümün numaraları ile P.M gönderirlerse gerekli işlemleri başlatacağız.

Teşekkürler.
 

Honest-Young

0
Yasakli Uye
Katılım
1 Kasım 2008
Mesajlar
114
Reaction score
0
hocam yapabilirim ama ödeme bence biraz düşük gibi geldi bence bu kadar emegin hakkının bu olmadıgını düşünüyorum tamam botla atan arkadaşlar 1000 tane postu 20 tl ye yapanlar var ama bu sekilde özgün olmasını istiyorsunuz eger ücreti biraz arttırırsanız anlasmaya varabilcegimizi sanıyorum.
 

cang0

0
İyinet Üyesi
Katılım
28 Temmuz 2010
Mesajlar
252
Reaction score
0
s.a zamanında bu oyunlarda çok takılmıştım yeterince bilgim olduğunu yapabileceğime inenıyorum eğer uyarsa bende varım
 

Fbbasket

0
İyinet Üyesi
Katılım
24 Mayıs 2008
Mesajlar
941
Reaction score
45
Konuyu açan arkadaş sitesini kapatmış bu yüzden büyük bir ihtimalle alım devam etmiyordur.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst