Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
flash oyunların oynanıldığı siteye adsense konulursu herhangi bir sorun olur mu ? örneğin sohbet sitelerinde adsense yasağı gibi bişey varmı ? kullanan kullanıyor ama ben normalde müsade ediliyor mu onu merak ettim
sohbet sitelerinde adsense kullanmak yasak. ayrıca telif hakkı sana ait olmayan (bu yazı da olabilir) bir siteye adsense kodunu yerleştiremezsin. flash oyunların da telif hakkı sana ait olmadığı için, noluyormuş, konulmuyormuş.
Flash oyun siteleri yasakmı?
Alla ala dünyakadar flash oyun sitesi var ve benimde var gerçi bişi kazandırmadı ama var..
Yasak derken kullanılan oyunların çogu kim tarafından yapıldıgı belli diil zaten ..
öncelikle herkese merhaba adsense oyun sitelerinin çoğunu kabul etmiyor benim sitemde buna dahil ploop arkadaşımızın dediği gibi oyunları yazan kişi ben olmadığım için yani telif hakkım bulunmadığı için adsense beni kabul etmedi ploop a teşekkür güzel noktaya değinmişsin...
Anlamadıgım nokta şu tr de ve diğer ülkelerde baya oyun sitesi var ve tr de ads reklamları gosteren siteler var uzun zamandır..
Onlardan banlanan duymadım hiç...
@ploop'un dediğini açıkçası bilmiyordum. ama @eflatun dediğin gibi birçok oyun sitesi adsense kullanıyor. bu sadece türkiye de değil bir çok yabancı oyun sitesinde de kullanılıyor.
ayrıca konu eğer telif hakkı ise bir makale, şiir, karikatür vs. birçok şeyin telif hakkı ait olmadan sitelere konuluyor.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.