Merhaba arkadaşlar başlıktanda anlaşılacağı üzere flash oyun sitesi için makale yazacak arkadaşlar arıyorum sadece 150 kelime makale ve günlük 2 adet makale girişi yapılacaktır siteye şimdi dikkat çekmek istediğim olay şudur oyun sitesindeki oyunlar bot aracılığı ile yabancı sitelerden çekilmektedir işi yapacak arkadaş bot ile çekerken başlığı, etiketi ve makalesini yazıp direk siteye ekleyecek olay bundan ibarettir. Makaleyi ise oyunu biraz oynayıp oyun ile alakalı makale hazırlanacaktır. Bunun yanı sıra Bu işi yapamayacak yok annem öldü, yok dedem uçaktan düştür yok şudur yok budur gereksiz bahaneler ile gelecek insanlar kesinlikle iş için teklifte bulunmasınlar bu tür şeylere karşıyım yaptığınız işin sorumluluğunu bilmeniz gerekiyor hem eğlence olsun hemde iş olsun diye düşünürseniz bile yapılmayacak bir şey değildir. Bunun yanı sıra sürekli nette online olan ve skype kullanan arkadaşlar tercihimdir. Şu konuyada değinmek istiyorum kesinlikle kopya içerik ve yazıya rastlandığı takdirde -trade kullanılacaktır zaten ekleyeceğiniz her makale tek tek incelenecektir. Şu anlık 5 Kişi ile anlaşma sağlanacaktır. FİYAT TEKLİFİNİZİ VE İLETİŞİM BİLGİLERİNİZİ PM İLE GÖNDERİN. Bu yazdıklarımı iyice okuduktan sonra işi alıpta yarım yamalak bırakan arkadaşlara kesinlikle -trade kullanılacaktır. Bunun yanı sıra Türkiyenin en büyük forumlarında ticaret ahlakım ve anlayışım gayet iyidir şükür kimsenin hakkını yemedim yememde o yüzden paranız gününde ve eksiksiz ödenir. Herkese hayırlı çalışmalar.