İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Oyun Sunucusu Alınacak

OmerYrtn

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
9
Counter-Strike server satışı için oyun sunucusu alınacaktır. Bu işe yeni başlayacağımız için ilk aylar fazla satış olmayacak maximum 10 adet server kurulabilir bu yüzden maximum 10 adet ip yeterlidir. Sunucu ne kadar ram tüketir bilmiyorum fakat dediğim gibi yeni başlıyoruz bu işe bu yüzden fazla trafik harcayacağını sanmıyorum...

Benim için en önemlisi fiyat ve ip bloğu bu yüzden ilgilenen firmalar konu altına yazarsa sevinirim...

Mustafa Berk Çörtoğlu

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
8 mbit sınırsız internetin varsa ve elindede ggüzel CS modları varsa kendi bilgisayarınada kurabilirsiniz modeminden CS portlarını aç no-ip yükle hl server açmak için bir exe vardı onu aç server conf'u ayarla starta bas sonra no-ip adresine : 27015 portunu ekleyip akadaşlarına gönder bunun için aylık 150-200 lira ödemene gerek yok :)

OmerYrtn

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
9
Daha önce çok ilgilendim bu konuyla fakat ben satış yapacağım...

Konican

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Konuyu dedicated alanına açtığınıza göre, dedicated sunucu arıyorsunuz sanırım size dell poweredge r210 sağlayabilirim. 4 gb ram 2x500 gb hdd li olarak. VPS yada VDS arıyorsanız uygun fiyata vds te ayarlayabilirim. İp sıkıntımız yok. ip 46.45.14x.xx şeklinde

OmerYrtn

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
9
Siz önerebileceğiniz sunucu özelliklerini yazın uygun bulursam anlaşma sağlanır zaten...

tasarla

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
tr lokasyon gerçek şirketler ile görüşün paranızı heba ettirmeyin.
ni.net.tr/ radore/ mars / dgn ve sitelerinde yer alan resmi bayilieri dışında iş yapmayınız.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.