İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Oyun sunucusu oluşturma

König

0
İyinet Üyesi
Katılım
5 Ağustos 2010
Mesajlar
112
Reaction score
0
merhaba arkadaşlar internette araştırdım bu metin2 ve counter strike 1.5 ve 1.6 gibi oyunlar için server oluşturmak için vps lazım mış tamam bu vps'yi aldım kullanımı nasıl normal reselleri hosta bölmek kadar kolay mı ayrıyeten vps'den radyo oluşturabilir miyim



çok teşekkürler
 

vpsserver

0
İyinet Üyesi
Katılım
2 Şubat 2011
Mesajlar
98
Reaction score
0
merhaba

vps den metin2 , cs 1.5 - 1.6 , reseller , hosting , radyo hosting için kullanabilirsiniz. bu konu hakkında aldıgınız firma ile irtibata geçebilirsiniz. extra ücret karşılığında kurabilirler tabi bilgileri var ise. dilerseniz vps verebiliriz dilediğiniz hizmetleri yapmanızada yardımcı oluruz.

web sitemiz şuanda yapım aşamasındadır dilerseniz msn üzerinden teslim edebiliriz sitemiz açıldığındada üye olabilir , aynı siparişi üyeliğinize ekliyebiliriz ys belge başvurumuz yapılmıştır e-mail olarakda size başvuru belgemizi yolluyabiliriz.

Saygılarımla ;


Semih ÖNER
kalitevps.com
 

buyukweb.com

0
İyinet Üyesi
Katılım
16 Ocak 2011
Mesajlar
116
Reaction score
0
Merhaba, bu yazdığınız tüm oyunlar için bilgi sahibi bir kadromuz ve deneyimli elemanlarımız mevcuttur. Dilerseniz her oyundan size referansta gösterebiliriz. Hatta, Size vds satışı yapıp vds içinde de ayrı sanallaştırma yapmanıza olanak sağlayabiliriz. Cs,Metin2,Web hosting,Reselelr hepsini bir arada yapabilirsiniz bu sayede.

İletişim : http://www.buyukweb.com
MSN : [email protected]
 

König

0
İyinet Üyesi
Katılım
5 Ağustos 2010
Mesajlar
112
Reaction score
0
acemi olduğum için bilgim yok teşekkürler detaylı bir araştırma yapıyorum diğer forumlarda da

teşekkürler
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst