İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Oyuncu Biyografileri Konulu Makaleler Alınacaktır.

Erfey

0
İyinet Üyesi
Katılım
2 Mart 2011
Mesajlar
34
Reaction score
0
Merhaba arkadaşlar konu başlığındanda belirttiğim gibi 150 200 kelime arasında makale alımı yapacağım sınır yoktur siz kaç makale hazırlayabileceksiniz o önemli çünkü şu an sadece 1000 adet kadar lazım diyebilirim o nedenle yazdığınız tüm makale başlıklarını bizzat kendim sizlere vereceğim ve makale formatınıda bildireceğim iş sadece makaleyi hazırlamakla bitmeyecek size gönderdiğim şablon doğrultusunda hazırlanacaktır. Makaleleri not defterinde istiyorum. Onun yanı sıra makaleler özgünlük testinden geçirilecek makale tesliminde ödeme geçilecektir. Bu konuda çok hassasım hesabına gelen çalışsın lütfen yeteri kadar para kaptırdım bu konuda lütfen ilgilenecek arkadaşlar titiz bir şekilde makaleleri yazıp hazırlayabilecekse ne kadar sürede kaç adet teslim edebileceğini belirtmelidir. Bunun yanı sıra zamanımı çalacak gereksiz insanlar yazmasın şablonuda konuya ekliyorum ki aklınızda bir netlik olsun diye format aynen aşağıdaki gibi olacaktır aldığı ödüllerden tutunda katkıda bulunduğu film dizilere kadar format neyse o şekilde hazırlanacaktır. İlgilenenler pm veya skype: eskiyara23 ekleyerek iletişime geçebilirler.

NOT: LÜTFEN TEKLİFİNİZLE GELİN PİYASA FİYATI BELLİ SADECE EKSTRA OLARAK KİŞİNİN ALDIĞI ÖDÜLLERİ GOOGLEDEN KOPYALAYIP YAPIŞTIR YAPACAKSINIZ BİRDE FİLM DİZİ İSİMLERİNİ KOPYALA YAPIŞTIR YAPACAKSINIZ. SADECE BİYOGRAFİ ALANINDAKİ YAZIYI ÖZGÜN OLARAK KENDİNİZ HAZIRLAYACAKSINIZ AŞAĞIDA SADECE ÖRNEKTİR 150 200 KELİME ARASI BİYOGRAFİ HAZIRLAYACAKSINIZ. FORMATIDA AŞAĞIDAKİ GİBİ TUTACAKSINIZ

Biyografi şablonu;
 

bilmezsnkimdir

0
İyinet Üyesi
Katılım
12 Mayıs 2014
Mesajlar
78
Reaction score
0
Merhaba, kendinizi referans gösterdiğiniz siteniz ya da iş adresiniz var ise teklifte bulunmak istiyorum.
 

EmreSonmez

0
İyinet Üyesi
Katılım
25 Temmuz 2016
Mesajlar
16
Reaction score
0
Devlet destekli firmamızla size yardımcı olabiliriz. Ödeme sisteminde ise ücreti peşin almaktayız ve size verilen saat aralığında makalelerinizi iletmekteyiz.

Dolandırıcılığı önlemek için ;
- Ürün Takip Sistemi
- E-Fiş sistemi ( E-Makbuz devlet tarafından kontrol ediliyor. )
- Ticket sistemi
kullanmaktayız ve herhangi bir dolandırıcılık ile karşılaştığınızda e-fiş sisteminiz ile en yakın bir defterdarlık veyahut polis merkezinden şikayetçi olabilirsiniz.
 

seoweb

0
İyinet Üyesi
Katılım
29 Ağustos 2016
Mesajlar
18
Reaction score
0
istediğiniz formatta yazabilirim ve karşılıklı memnuniyet ile devamlı çalışabilirim.
skype: SEOWEB
 

selim

0
İyinet Üyesi
Katılım
3 Eylül 2016
Mesajlar
4
Reaction score
0
biyografi başına 1 tl den yazarım günde 10 tane

--IYINET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazilan mesaj 18:12 -->-> Daha önceki mesaj 18:02 --

biyografi başı 1 tl den yazalır
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst