İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

'Öz kıza 24 yıl tecavüz' haberi tüm dünyayı şok etti

YoLcU_34

0
İyinet Üyesi
Katılım
27 Eylül 2007
Mesajlar
741
Reaction score
2
Konum
istanbul
bu haber tam bi cacık yaff tamam o adiligi yapan var ama allah binlerce belalarını versin 24 yıl aşmışlar artık hiç inandırıcı gelmedi bana ama bunlar yabancı guyruklu yaparlarmı yaparlar allahından bulsunlar
 

NeFuSa

0
İyinet Üyesi
Katılım
27 Aralık 2006
Mesajlar
1,414
Reaction score
15
Konum
İstanbul
Bu sabah işe gitmek için hazırlanırken televizyondaki haberlere bakıyordum.
Açmamla buna benzer bir olayı görmem bir oldu.
Öz kızı değilmiş sanırım ancak yine kızı kimliğinde olan birisine hem kendisi, hemde oğlu tecavüz etmiş.
Bunların yatacak yeri yok yahu, toprak kabul etmez bunları!
 

adelweiss

0
İyinet Üyesi
Katılım
26 Nisan 2008
Mesajlar
61
Reaction score
0
dün posta gazetesinde yazıyordu.(espri olsun die yazmıyorum posta gazetesinde geçen haber) doğan kızına tecavüz ettiğinde doğan çocuklarından birtanesinede tecavüz etmiş.doğan torunlarından birine tecavüz etmiş yani.

ya anlamadığım bir nokta var.kendi öz kızından doğan çocuklar nasıl olucak.ensest ilişki sonucunda doğan çocuklarda bütük bir ihtimal zihinsel veya bedensel özürlü olma ihtimali çok yüksek.
ya beni asıl endişelendirende o doğan çocuklar büyüdüklerinde nasıl bir hayat sürücekler.babası aynı zamanda dedesi oluyor.anneside dedesinin yada babasının kızı oluyo.
ileride bu çocuklar bu gerçekler söylendiğinde neler hisseder neler düşünür beni en çok kahreden olay bu..

dünya iyice kafayı yedi batıl inançlar olsun yada ne biliyim düşünmeden bir şeye körü körüne inanıp beynini çalıştırmayanlar olsun hepsi itici geliyor bana.

seri katiller die bir kitap okumuştum orada yaşananlara benzer bir olaya benziyor.kitaptaki olaylar şu anda filmi çekilen veya çekilmiş kişilern gerçek öyküleri kuzuların sessizliğinin çekilmeden önce ilham kaynağı olan adamın hikayesine beziyor..
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst