yasarkavus
Onaylı Üye
- Reaction score
- 52
Arkadaşlar artık kafayı yedirdi bana bu SMS atan numaralar. Spam SMS'leri kim atıyor bana. iyinet üyelerinden biriyse lütfen yapmasın bu kadar şaka yeter
B001vs gibi kaynaklardan gelse bir şekilde şikayet edeceğim ama özel bir telefon numarası açtırıp SMS gönderip telefon hattını kapattırıyorlar.
Kim verdi benim numaramı bu yüzsüzlere.
Gecenin saat 02:00'sinde SMS gönderiyorlar.
Yok mu bana bu konuda yardımcı olabilecek bir arkadaş.
B001vs gibi kaynaklardan gelse bir şekilde şikayet edeceğim ama özel bir telefon numarası açtırıp SMS gönderip telefon hattını kapattırıyorlar.
Kim verdi benim numaramı bu yüzsüzlere.
Gecenin saat 02:00'sinde SMS gönderiyorlar.
Yok mu bana bu konuda yardımcı olabilecek bir arkadaş.
Merhaba
Öncelikle geçmiş olsun. Gerçekten de çok kötü bir durum. Benim numara ile bir iddia sitesine kayıt yapmış arkadaşım. Buradan numaram yayılmış yayılmış ve SMS mafyasının da eline düşmüş. Artık ben de bıktım bu SMS'lerden. @yasarkavus arkadaşımızın da dediği gibi B koduyla gelmiyor bu mesajlar. Özel numara hattı açtırılıyor. Örneğin 100 bin kişiye SMS gönderiliyor ve hemen bu numara iptal ediliyor. Çünkü dönüşler çok kârlı.
Peki bu sıkıntıdan nasıl kurtuldum?
App Store kullananlar: SMS Engelleyici uygulamasını kullanıyorum ve artık spam SMS'ler almıyorum.
Android kullananlar için de Block Text, SMS, Spam Blocker - Key Messages uygulamasını öneririm.
Moderatör tarafında düzenlendi: