İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Özel Dedektiflik hakkında ne düşünüyorsunuz?

dedektiflik

0
İyinet Üyesi
Katılım
24 Ocak 2011
Mesajlar
8
Reaction score
0
Öncelikle herkese merhaba

Dilerseniz öncelikle Türkiye de Özel Dedektiflikten bahsedelim

Özel dedektifler, mali, hukuki veya kişisel konularda ihtiyaç duyulan delil ve gerçekleri bulma ve analiz etme konularında bireylere, işletmelere ve avukatlara yardımcı olurlar.

Özel dedektiflerin görevleri müşterilerinin ihtiyaçlarına göre değişmektedir. Bir yandan kalite standartları çerçevesinde müşteri memnuniyetini karşılarken diğer yandan da yasalara, hukuk kurallarına, mahkeme prosedürlerine ve yönetmeliklere uygun davranmak zorundadırlar.

Hizmet verdikleri konular

Türk ceza kanunu ve medeni hukuk kanunları yasal çerçevesinde

- Adres Araştırmaları

- Aile Hukuku Araştırmaları

- Boşanma ve Velayet Davalarında Delil Araştırmaları

- Evlilik Öncesi Araştırmaları

- Öğrenci Araştırmaları

- Sahte Marka Araştırmaları

- İnsan Kaynakları Araştırmaları

- Sorunlu Alacak, Kredi ve İcra Araştırmaları

- Dolandırıcılık ve Sahtekarlık Araştırmaları

- Kayıp Araştırmaları

- Hırsızlık Araştırmaları

- Sahte Muhasebe Araştırmaları

- Fikri Mülkiyet Hakkı Araştırmaları

- Yasal Bilgilendirme

- Hukuki Destek


Amacım, Türkiye genelinde bu sektöre karşı olan bilgi ve deneyimleri öğrenebilmektir. Acaba kaçımız böyle hizmetler almaya gerek duyarız? ya da duymaz mıyız? :)

Önyargılı mıyız? değil miyiz? :)

Şimdiden teşekkürler...

mutlaka beklerim: http://site.mynet.com/turkiyededektiflik
 

interview

0
İyinet Üyesi
Katılım
28 Ocak 2011
Mesajlar
14
Reaction score
0
Öncelikle şunu belirteyim. Ülkemizde dedektiflere karşı büyük bir önyargı var. Bu işi yapan bir kaç müşterim var ve son derece iyi para kazanıyorlar ama hedef kitleni iyi belirlemen gerekir. Kolay kolay kimse dedektife gidip eşini ya da çocuğunu takip ettirmez. Boşanacak biri dedektife gidip danışmaz/yardım istemez. İsterse bile cemaat dedikleri kesimde tanınan dedektifler bu alanda çok iyi kazanır. Neyse işin bu kısmını geçelim. Benim sana tavsiyem öncelikle güzel bir web sayfan olsun. Web sayfan senin vitrinindir... İkinci olarak avukat çevreni geniş tutmaya bak. Çünkü müvekkillerden çok avukatlardan iş alabilirsin. Yöneleceğin sektörler araç yakalama, ev/işyeri adresi, mal varlığı tespiti olsun... Bu işin inceliklerini öğrenmek istersen mail adresini pm. atman yeterli...
 

dedektiflik

0
İyinet Üyesi
Katılım
24 Ocak 2011
Mesajlar
8
Reaction score
0
Kesinlikle dedektifliğe karşı büyük bir önyargı olduğunun ben de farkındayım. Ancak benim de anlatmak istediğim bu önyargı kurumsal olan bir özel dedektiflik firmasına karşı da duyulur mu? Kurumsal olan bir firma avukatlarla çalışmaktadır ve dediğiniz gibi de zaten müşterilerini avukatlar aracılığıyla tedarik eder. Benim de tavsiyem avukatına danışmadan hiçbir müvekkilin özel dedektif tutmamasıdır zaten.

Ayrıca yorumlarınız için de teşekkür ederim...
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst