özel ders alın özel ders verin

bizimozelders.com

0
İyinet Üyesi
Katılım
24 Temmuz 2011
Mesajlar
34
Reaction score
0
Hemen Özel Ders, özel ders verenler ile özel ders almak isteyenleri online ortamda buluşturuyor. Özel ders ilanları na ulaşmak için öğretmen ara butonuna tıklayınız. Özel ders ilanı bırakmak isteyen üniversite öğrencisi ve öğretmenler, özel ders profillerini titiz bir şekilde doldurmaları gerekir. özel ders ilanları, ders verenler, özel ders isteyenler burada.


Size en yakın özel ders verenlere ulaşabilirsiniz. Özel ders ilanlarına ulaşmak için öğretmen arama menusunu kullanabilirsiniz. İlköğretim, lise ve üniversite özel ders verenlere ulaşabilirsiniz. İstanbul, Ankara, İzmir ve diğer illerde özel ders veren öğretmenleri arayabilirsiniz.İngilizce özel ders, Türkçe, Matematik, Geometri, Fizik, Kimya, Biyoloji dersleri tercih edilir.Boğaziçi, ODTÜ, İTÜ Yıldız Teknik ve diğer üniversitelerde öğrencileri ve mezunları bulabilirsiniz. Sitemiz google.com da çok hızla yükselmektedir.
 

lawyerr

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
26 Temmuz 2022
Mesajlar
1
Reaction score
0
Konum
Manisa
Manisa matematik lise grubuna ayt de özel ders verebilirim.
 

mutlugenc

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
27 Nisan 2019
Mesajlar
32
Reaction score
0
Konum
istanbul
istanbul içi girişimcilik ekonomi dijital pazarlama özel ders eğitim veriyorum
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Elektronik Sigara Cicisex Porno
Üst