İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Özel mesaj atmak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
X

Xman

Misafir
Asıl konu şu bu üye beceriksiz aceminin dediği gibi faydalı mesajlarda yazmış, bana göre boş mesajlarıda var ama rahatsız edici boyutta değil, adım gibi eminimki bu üye mesaj kotası olmasa idi bu kadar çok konuda 3 saat gibi bir sürede çok fazla paylaşımda bulunmayacaktı, olayın özeti şudurki faydalı yada boş bu akşam atılan tüm mesajlar 50 mesaj kotasını doldurup özel mesaj hakkından faydalanmak için yapılmıştır, foruma katıkı sağlamak yada paylaşımda bulunmak üyenin amacı olsa dahi bunların çoğunu bu akşam yapmak zorunda kalmayacaktı. Herkese saygılar umarım anlaşılabilmişimdir :)
 

beceriksiz_acemi

0
İyinet Üyesi
Katılım
27 Aralık 2005
Mesajlar
4,796
Reaction score
16
Konum
-Adsense-
Ya bence bu tarz sıkıcı uygulamalar insanları çıkartır buradan :) Kimse kusura bakmasında, kübra p.m. atmak için neden bu kadar uğraşıyorki ? Yani mantık; Paylaşım yapmayan forumdan yararlanmasın mı ? Eee tamam o zaman, üye olmadan konularıda görmesinler. MAğdem yasakcı olcaz kapatalım ziyaretçileri göremesinler. Zaten arkadaşımızında dediği gibi, davetiyeli üyelikte birde mesaj kısıtlaması saçma olmuş.İnsanlara hep zorluk çıkartmak yerine bence direkt açık olmalı. Sonuçta zorla paylaşım değil, severek paylaşımı yapdırtmak lazım.
 

bilgi

0
İyinet Üyesi
Katılım
23 Eylül 2004
Mesajlar
6,835
Reaction score
171
Konum
►∞
Konu neden hala kilitlenmemiş?
@Soruyu soran arkadaşımız cevabını çoktan almış gördüğüm kadarıyla...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

seo ajansı , sosyal medya yönetimi
Üst