İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Özel mesajla gelen küfür şikayet !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yagmayok

1
İyinet Üyesi
Reaction score
89
Forumda son günlerde çoğalan PTC vs... tarzı kazanç sistemleri üzerine açılan konulara, kullanıcıları doğru bilgilendirmek ve bunlara ümit bağlamamaları konusunda blgilendirmek için sürekli mesajlar yazmaktayım.

ve en sonunda olacağı da oldu.

Bu konuları açan bir arkadaştan özel mesaj yolu ile ahlak kuralları dışında kelimeler içeren bir özel mesaj aldım. Şikayet edicektim. Ama şikayet butonunu göremedim. Acaba bu konuda yönetim gereğini yapabilir mi ?

" ya sen ne gıcık ne agresif bi insansın her mesaja ters ters msj yazmalar sıktın artık an... bundan sonrası ful küfür içermektedir."

Teşekkürler...

NOT: Arkadaşa cevap verme gereği dahi duymadığımı bildirmek isterim... Kendisini sadece doğru konuşmaya davet ettim.

cawbella

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yagmayok sen doğru bildiğini yapiyorsan o küfürler donüp dolasip sahibini bulacaktir

yagmayok

1
İyinet Üyesi
Reaction score
89
yagmayok sen doğru bildiğini yapiyorsan o küfürler donüp dolasip sahibini bulacaktir

Ben zaten olayın küfüründe değilim. Yüz yüze söylenmeyen küfürlere inanın ki hiç değer vermem. Önemsemem. Sonuçta sanal alem de ediliyor. Ama önemli olan saygılı olmak, dürüst olmak... Arkadaş yaptığı bu davranışı ile bunlardan tamamen yoksun olduğunu göstermiştir.

Derdim bu benim...

tetal

1
İyinet Üyesi
Reaction score
20
Ben zaten olayın küfüründe değilim. Yüz yüze söylenmeyen küfürlere inanın ki hiç değer vermem. Önemsemem. Sonuçta sanal alem de ediliyor. Ama önemli olan saygılı olmak, dürüst olmak... Arkadaş yaptığı bu davranışı ile bunlardan tamamen yoksun olduğunu göstermiştir.

Derdim bu benim...

konuyu kapatıyorum. lütfen o gelen mesajı bana yönlendirir misin? gereken cezayı verelim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.