İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Özel Penguen SEO Solutions

hakkoo

0
Yasakli Uye
Reaction score
1
Merhaba Sevgili Dostlar. 2014 Yılı İle Google Köklü Değişiklikler Yapmış Bulunmakta. Kaliteli de Olsa Alınan Her Linkin Faydası Olduğu Kadar Zararı Olduğunuda Acı Sonuçlar Vererek Keşfetmiş Bulunmaktayız. Google Mühendislerinin Geliştirdikleri Yeni Algoritma Pek Çoğumuzu Üzdü Hit ve Para Kısacası Emek Kaybına Uğradık. Tamamen Deneme Yanılma Yolu İle Beş Aydır Uğraşarak Geliştirdiğim Özel Penguen SEO Solutions (Rss+Bookmark+Makale+Forum) Hizmetini Sizlere Sunuyorum.

2016.jpg

Yukardaki Resimi Göremiyorsanız Tıklayın : http://i.hizliresim.com/eNvg5Q.jpg

Peki Ama Neler Yapacaksın ?? Diyorsanız Hemen Listeleyelim ;

- Çalışma Yedi Güne Yayılarak Yapılacaktır.
- Hedef Kelimenizi ve Site Özelliklerinizi İçeren Tanıtıcı 2 Adet Özgün Makale Yazılacaktır.
- Yazılan Makaleler Linklenip Yedi Adet Farklı İpdeki Paravan Blogda Paylaşılacaktır.(Her Güne Bir Paylaşım)
- Size Özel İki Adet Harici Rss Sayfası Oluşturulacak Siz Sitenize Konu Girdikce O Sayfaların Otomatik Güncellenmesi Sağlanacaktır.
- Ana Siteniz Her Gün Beş Farklı Bookmark Sitesi ile İmlenecektir. Ayrıca Paravan Açılan Makale Bloglarınızda Bu İmlemelere Ekstra Olarak Dahil Edilecektir.
- Forum Tanıtımı İçin Şablon Oluşturulacak ve Günlük 2 Forum Tanıtımı Yapılacaktır. Forumlar Türkiyenin En Kaliteli Forumlarıdır.
- Sizden Kesinlikle Site Şifrelerinizi Vb İstemiyorum. Domain Adresinizi ve Hedef Kelimeniz Söylemeniz Yeterli Olacaktır. ( İki Adet Alt Sayfa ve Hedef Kelimeside Verilmelidir)
- Yapılan Çalışma Sonucunda Detaylı Rapor Sunulacaktır. (Çalışma Bittikten En Geç 24 Saat Sonra..)

Yapılan Çalışma Sonucunda Size Özel Bir Linkleme Ağı Oluşmuş Olucak , Üstelik Elle Dizayn Edilerek Farklı Günlere Yayılarak Yapılmış.. Ayrıca Siz Sitenize Konu Girdikce Büyüyen Bir Rss Ağına Sahip Olucaksınız. Farklı Zamanlarda Yüzde Yüz Doğal Yollarla Alacağınız Backlinkler Kısa Zaman Sonra Hitinizin Artmasına Sebep Olacaktır. Bakın Bu Çok Önemli Programlarla Bir Anda Alınan Backlinkler Google Tarafından Art Niyetli Çalışmalar Olarak Alğılanmaktadır. Oysa ki Bu Sistem Zamana Yayılarak Elle Yapıldığından Birebir Olarak Site Dostudur.

Bu Sistemi Uygulayıp İlk Sayfaya Çıkmasına Yardımcı Olduğum Bir Kaç Referans Kelime Vereyim..

sivilce
film izle
araba ilanı ver
google ping
pembe portakal
vb... gibi gibi..

Hiti 40k lardan 200k lara çıkan online film izleme sitesi müşterilerim dahi oldu. Ki halen bana çok teşekkür etmekteler kendileri ( film izle kelimesinde google de ilk sayfada çıkmasında bu sistemin emeği çok büyüktür) .. film sitesine kurulan sistem tıkır tıkır işlemekte. Ha bu demek değil ki paranı verdim bende 200k olacağım yada kelimemde ilk sayfada çıkaracaksın paranı aldın.. Asla bu tarz düşünmeyin düşünürseniz iş vermeyin... Her site kendine ve konumuna göre kesinlikle hitleniyor kelime olarak yükseliyor... Para için asla yalan konuşmam bu benim tarzım değil. Hitleneceğiniz Googlenin sitenizi seveceği kesin ama oran yada ne kadar hitleneceğini söylemek , kelime olarak ne kadar yükseleceğinizi bilmek kesin konuşmak yalnış olacaktır. Bir gerçek varki oda bu sistemi uyguladıktan sonra sitenizin gidişine bakıp yüzünüz gülecektir ;)

Ve Bütün Bu Hizmetin Bedeli Sadece 30 TL ..

Ödeme İş Başlangıcı Alınmaktadır.

Enpara.com - Garanti Bankası ve Turkcell TL Şeklinde Ödeme Yapabilirsiniz.

Skype : [email protected] .. Lütfen Pm , Örnek Rapor , Detaylı Bilgi İstemeyin Konuda Herşey Açıkca Yazılı..
Ama Yinede Aklınıza Takılan Herhangi Bir Soru Olursa Skype Üstünden Ulaşabilirsiniz.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.