İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Özel Script'li Tarza Göre Müzik Dinleme Sitesi-RuhunuDinle.Com Sdc40tl

EmreShn

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
logo.png

Site adresi : RuhunuDinle.Com
Sitenin aylık getirisi: çokca yeni
Sitenin açılış tarihi:
12.07.2012
Kategori, sitenin içeriği nedir: Müzik Sitesi
Günlük hit sayısı, kaynak link: 50-150 Arası
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 1 ay - sıfır

Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: bütün içerik dahil
Hosting dahil midir: Hayır,2 ay idare edilir.istenirse yıllık 10tl'den hosting'de verilir.
Banlı olduğu sponsor var mı: yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: evet - 30 tl değerindeki script.
Yazılım lisans sonlanma zamanı: ömür boyu
smile.gif

Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yok

sitenin scriptini r10 'da nickini hatırlayamadığım bir arkadaştan aldım. 30tl'ye satıyordu. link istenirse cacheden bulabilirim. çok fazla reklam yapmaya zamanım olmadı ama, dinlenilen şarkıyı paylaşımlar oldukça hit sürekli artış gösteriyor. müzik eklemek için youtube botu var. 30 liraya ek olarak bot düzenlendi ve bir kaç eklemeler düzenlemeler yapıldı.

internete uzun süre ara vereceğimden elimde çürüsün istemiyorum. bundan dolayı fiyatı kendi masrafımdanda aşşağıda tuttum. almak isterseniz kısa sürede ilerletebilirsiniz.

sormak istediiniz bütün soruları pm yolu ile sorabilirsiniz.
not: domain isimtescildedir.
Site fiyatı : 40 tl hemen al.
ödeme yöntemleri : işbank,vakıfbank, ziraat bankası,paypal

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5