İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Özgün içerik girişi (Zamanlama Sorunsalı) ve Adsense

visitistanbul

0
İyinet Üyesi
Reaction score
10
Birşey aklıma takıldı konuyu bilenlere sormak istiyorum ..
Bir sitem var ve hergün ÖZGÜN (Ama gerçekten özgün) içerik giriyorum siteyi açalı 1 hafta oldu hemen hemen eklediğim tüm içerik 1 hafta içinde indexlendi..
Sorum acaba bu içerik girme işinin gün içinde bir saatte mi yapmam gerekiyor
Mesela her akşam saat 20:00 de (Saate takılmayın) mi içeriği girsem daha sağlıklı olur ??
Yoksa böyle bir zaman mehfumu yokmudur gün içinde istediğim saatte içerik girebilirmiyim ??
Birde son birşey siteme kelimeler ile ziyaretçi (Tekil Ziyaretçi, Unique) geldiği vakit mi Adsense koyumalıyım ??
Kısacası yeni açılan sitelere hemen adsense koyuluyor bu ne kadar doğru ne kadar yanlış getirisi götürüsü nedir acaba ??
Teşekkürler...

umuture

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ben konu girişlerini gün içinde farklı saatlerde yapıyorum yani konuyu hazırlıyorum ama arka arkaya 3 yada 5 konu girmiyorum gün içine yayıyorum böylece kendi fikrim site ile tüm gün ilgileniyormuşum havası oluyor ve googlede günce siteleri sever dimi(kendi teorim)
adsense olayına gelince bişey farkediceğini zannetmiyorum sonuçta orjinel bişeyler yazıyorsan kullanığın kelimelere göre reklamlarda çeşitli olucaktır ama yeni açılan bi siteye koymak zararlı diyemem aksine forumda bi ara adsense koyunca daha çabuk indexleniyor diye bi tartışma olmuştu :)
kısacası götürüsü olucağını düşünmüyorum aksine arada 1kişi bile tıklasa getirisi olduğunu düşünüyorum ;)

visitistanbul

0
İyinet Üyesi
Reaction score
10
ben konu girişlerini gün içinde farklı saatlerde yapıyorum yani konuyu hazırlıyorum ama arka arkaya 3 yada 5 konu girmiyorum gün içine yayıyorum böylece kendi fikrim site ile tüm gün ilgileniyormuşum havası oluyor ve googlede günce siteleri sever dimi(kendi teorim)
adsense olayına gelince bişey farkediceğini zannetmiyorum sonuçta orjinel bişeyler yazıyorsan kullanığın kelimelere göre reklamlarda çeşitli olucaktır ama yeni açılan bi siteye koymak zararlı diyemem aksine forumda bi ara adsense koyunca daha çabuk indexleniyor diye bi tartışma olmuştu :)
kısacası götürüsü olucağını düşünmüyorum aksine arada 1kişi bile tıklasa getirisi olduğunu düşünüyorum ;)

Konu girişlerini gün içine yaymak ...
Not edildi
Teşekkürler...

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Google Bot'un geliş zamanlarını not ederek belirli bir düzeni var mı kontrol edebilirsin veya ne zaman girdiğinden bağımsız her içerik girişi yaptığında sitemap üzerinden ping atabilirsin.

visitistanbul

0
İyinet Üyesi
Reaction score
10
Google Bot'un geliş zamanlarını not ederek belirli bir düzeni var mı kontrol edebilirsin veya ne zaman girdiğinden bağımsız her içerik girişi yaptığında sitemap üzerinden ping atabilirsin.

Peki üstad google bot geliş zamanları bunlarmıdır ?? Zaman göstermiyor yahu

3495783498753fv4.jpg

Sitemap üzerinden Ping atmak nasıl oluyor acaba ?
Baltayı taşa vurdun angelo :D
Bir favorites (Donanımdan anlamaz)
Bir ben (Yazılım dan anlamaz) :D

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.