İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Özgün İçerik

WebmasterEvi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhabalar ikinci makalem ve uzun süredir yazmak istediğim konu özgün içerik.
Forumlarda adsense nasıl fazla para kazanırım,çöp sitelerin çıkmamasını nasıl sağlarım tarzı sorularda direk cevap özgün içerik yaz derler ve bilen bilmeyen ağzında bu özgün içerik lafı dolaşır.

Özgün içerik: Kendi klavyesi ile konulara kendi bakış açısı ile yazılan ve hiçbir sitede bulunmayan yazılardır.

Bu yazılar çok kıymetlidi yazan kişinin emeklerinden oluşur.Google Adsense de çok profesyonel reklam veren şirket olduğundan bu tür olaylara dikkat ederler daha kaliteli reklam çıkarırlar ve gelirler artar.Kısaca emek=Gelir
Forumlarda ara sıra görüyoruz google dan özgün içerik nasıl bulurum v.s buda özgün içerik kavramının tam anlaşılmadığı sadece fazla para için olduğunu bildikleri anlamına geliyor.

Bana göre 2 çeşit özgün içerik vardır.
1-Oturur kendin yazarsın
2-Yazılan yazıları değiştirerek kısmet özgün olmasını sağlarsın.
2.Seçenek zamanla negatif duruma gelecektir.Zeki mühendisler bu durumu bence ilerde değiştirecektir.

Tavsiyem oturun kendiniz yazın illa çok uzun olmasına gerek yok sadece düşüncülerinizi dökün yeterli zamanla profesyonelleşme olur.
Umarım özgün içerik kavramını anlatabildim.
Bende kendimi makale yazmada geliştiriyorum zamanla daha kaliteli yazılar yazacam inş
icon_smile.gif

Kaynak : WebmasterEvi

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
Şöyle bişey söylemek istiyorum:Özgün içerikli site adsensede çok kazanır çalıntı içerikli site az kazanır diye bi kavram yok.Burda bu durumu uzun uzun açıklamıycam çünkü büyük ihitmalle yarın forumd bu konuyu uzunca anlatıcam.Özgün içerikle daha fazla kazanırımın hikaye olduğunu anlayacaksınız.Yarını bekleyin...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.