Domain: carhire-world.com
reg firması:isimtescil
reg tarihi : 02.06.2008
02.06.2009
hit : 0-50 ortalama google web karışık
kazancı : günde 1-2 tık geliyor bazen hiç gelmiyor ama ingilizce içerik ve car hire kelimeleri denk gelince tıkla 2-3 dolar kazandırıyor şans ve hit işi tabi
seo çalışmaları : sitemap yapıldı , wp ye uygun her türlü seo url yapılandırılması yapıldı , birçok dizine kaydı yapıldı burdan bakabilirsiniz
yabancı siteler ile link değişimi yapıldı
domainde sandbox ban vs : herhangi bir sorun yok
script lisansı : wp ücretsiz yazılım
içerik çalışmaları : 131 adet özgün içerikli makale vardır.
ücret : 100ytl
satış sebebi ve yorum :
car hire kelimesi ve araba kiralama şirketlerinin siteleri ve bunların google da verdiği savaş sonuçta büyük paraya oynuyorlar bunlarla başa çıkamadım yani uğraşamıyorum zaman veremiyorum içerik gerçekten özgündür 131 adet el emeğimle bu makaleleri oluşturdum. link değşimleri dizin eklemeleri vesaire derken bu kadar emeğe hitin az olmasına rağmen
100 lira istiyorum domain ile birlikte umarım bunu çok görmezsiniz
eminim bu siteyi bu işlerden daha fazla anlayan birisi daha fazla uğraşarak hitlendirir ve iyide para kazanır.
reg firması:isimtescil
reg tarihi : 02.06.2008
02.06.2009
hit : 0-50 ortalama google web karışık
kazancı : günde 1-2 tık geliyor bazen hiç gelmiyor ama ingilizce içerik ve car hire kelimeleri denk gelince tıkla 2-3 dolar kazandırıyor şans ve hit işi tabi
seo çalışmaları : sitemap yapıldı , wp ye uygun her türlü seo url yapılandırılması yapıldı , birçok dizine kaydı yapıldı burdan bakabilirsiniz
yabancı siteler ile link değişimi yapıldı
domainde sandbox ban vs : herhangi bir sorun yok
script lisansı : wp ücretsiz yazılım
içerik çalışmaları : 131 adet özgün içerikli makale vardır.
ücret : 100ytl
satış sebebi ve yorum :
car hire kelimesi ve araba kiralama şirketlerinin siteleri ve bunların google da verdiği savaş sonuçta büyük paraya oynuyorlar bunlarla başa çıkamadım yani uğraşamıyorum zaman veremiyorum içerik gerçekten özgündür 131 adet el emeğimle bu makaleleri oluşturdum. link değşimleri dizin eklemeleri vesaire derken bu kadar emeğe hitin az olmasına rağmen
100 lira istiyorum domain ile birlikte umarım bunu çok görmezsiniz
eminim bu siteyi bu işlerden daha fazla anlayan birisi daha fazla uğraşarak hitlendirir ve iyide para kazanır.