İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Ozgun makale ve PR 6 link 15 YTL!

dorm

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba arkadaslar,
Sizin verdiginiz konu ile ilgili 250-300 kelime iceren ozgun bir makale yaziyorum(!). Daha sonra yazar oldugum ezinearticles.com a bunu ekliyorum ve de konuyla ilgili website(leri)nizin linkini makalenin sonunda veriyorum. Asagida yazdigim ornek bir makale mevcuttur.
http://ezinearticles.com/?Scholarships-for-High-School-Students&id=928793

Makaleyi kendi sitenizde de kullanabilirsiniz. Ezinearticlesin tum sayfalari pr6 dir ve de cok guzel bir backlinktir. Dedigim gibi makaleleri kendim yaziyorum baska sitelerden birine yazdirmiyorum.
Odeme paypala $15, yapikrediye havale eft 15 ytldir.
Ilgilenirseniz ozel mesajla makalenin konusunu ve linklerini vermemi istrediginiz "makaleyle alakali" websitelerini yollarsaniz odemeyi yaptiktan en gec 2 gun icinde makaleniz ezinearticlesa yollanir ve eklendikten 1-2 gun icinde de siteye kabul edillir.

Tesekkurler
Semih HAKYEMEZ

ResSam

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
elimde bir pr5 domain vardı bu yöntemi deneyecektim, hatta yakın bi arkadaşlada görüşmüştüm aslında çok iyi fikir demişti, çünki link aldıgın yer kendi konunla alakalı bir makalede olacak :) sonra vazgeçtim normal link satışı yaptım...

Arkadaşlar sizlere tavsiye bu tür link almanız yararınıza olacaktır ;) kolay gelsin.

dorm

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
elimde bir pr5 domain vardı bu yöntemi deneyecektim, hatta yakın bi arkadaşlada görüşmüştüm aslında çok iyi fikir demişti, çünki link aldıgın yer kendi konunla alakalı bir makalede olacak :) sonra vazgeçtim normal link satışı yaptım...

Arkadaşlar sizlere tavsiye bu tür link almanız yararınıza olacaktır ;) kolay gelsin.

Evet link alinan yerle site alakali oldugu icin faydasi buyuk :) Saol ResSam.

Paypal bilgilerinizi PM atar mısınız?

PM yolladim.

dorm

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bu arada makale sayfalarinin direk pr 6 olmadigini farkettim. Anasayfa pr6 :) sonradan bi sorun cikmasin ben de yeni farkettim ama guzel backlink yine de :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.