İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Özgün Makale veya Düz Yazı Hazırlayabilenler Aranıyor

muratmoon

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sitemiz için makale veya düz yazı formatında içerik hazırlayabilecek arkadaşlar aranıyor.

İstenilenler bir yazının en az 200 kelimeden oluşması, düzgün bir türkçe ile yazılması ve kesinlikle özgün olmasıdır.

Konu olarak siyaset ve din dışı konular olabilir, güncel veya teknoloji konularında olabilirse tercih sebebimiz olur.

Eğer fiyat uygun gelirse ve yazılar beğenilirse bu kişiyi siteye editör yapıp sürekli çalıştırmayı da düşünüyoruz.

İlgileniyorsanız çalıştığınız ücretlerini lütfen bu konu altında belirtiniz veya bana özel mesaj olarak gösteriniz.

hayis

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Özel mesaj ile teklifimi gönderdim, lütfen kontrol edin.

muratmoon

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
2 kişi ile anlaştım yalnız Teknoloji ve Oyun konuları eksik kaldı.

Teknoloji konusunda iyi makale yazabilecek veya yeni oyunlardan inceleme yapabilecek varsa onunla da görüşmek istiyorum.

Oyun incelemesi yapacak kişinin oyunu kendisinin oynayıp yorum yapması gerekiyor, çeviri ve özgün olmayan yazı kabul etmiyoruz.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.