Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

Özgün Makale Yazarı Aranıyor

Y

yün_444

Misafir
Çeşitli konularda özgün makale yazdıracağım. Referansı olanlara öncelik verilecektir. Referansı olmayanlardan örnek makale istenecek.
Makaleler 300 kelimeden oluşmalıdır. Ödeme Paypal. Ücret makale başı 70 kuruş. Ücrette değişiklik talep etmeyiniz. İlgilenen pm atabilir ya da konunun altına yazabilir.

daRius

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
54
300 karakter şartmı, kategoriler nelerdir?

StyLes

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
48
ÖM Gönderildi geri dönüş bekleniyor..

lbrk

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
12
öm alabilir miyim? kategoriler, günde kaç tane vs.

alone123

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
7
Bir sınır koyarak başta kaybediyorsun arkadaşım. Özgün makale "yazdırtmak" istiyorsan makaleyi okuma sayfasından gelen reklamları yüzde olarak bölüşmelisin yazarla. Pilli.com hesabı yani. Gerçi onlar da kaldırdı artık bu sistemi. Dağıttılar dağıttılar parayı tam ben üye oldum yazı paylaşmaya başladım reklam gelirini dağıtmayı bıraktılar :) Dediğim gibi reklam gelirlerinden yüzdelik bir miktar versen daha teşvik edici olur. Yazar, daha dikkat çeken daha ilginç ve özgün makale yazmaya çalışır. Diğer türlü adama kazanacağı parayı başta vermiş oluyorsun.

saprofit

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
0
makaleci

İyi akşamlar. Ben daha önce bir sitede bir çok makale yayınlamıştım.Bu işte uzman sayılırım bir hayli de hayranım var. İsterseniz sizin sitede yayınlayabilirim. İsterseniz makaleci.com sitesinden saprofit isimli yazarın makalelerini okuyabilirsin.

bilga

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
0
YAZARAK PARA KAZANIYORUM İLGİLİ OLAN PM ATSIN

redblue7635

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
0
ben size 300 lük bir makale paketi vereyim. 70 kuruştan siz bana yazarmısınız.?? harika olur valla.

lennonist

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
2
kardeşim insanların emeğiyle oynamaya utanmıyor musunuz? 300 kelimelik makaleye o kadar para verilir mi?

eylulecirn

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
0
aynen ya 300 kelime 3 tl den asağı olmamalı ben o şekilde yazdım hep ...